bár az egyik vételem nem titok, a set-ből vettem, mert valaki borított és miután eladtam 70-en egy 66-os tételt, kivártam, mert rengeteg eladó jött 73-ra, gondoltam, nem kapkodok benne, hiába van csak 75-ről nagyon régi vételem hát ma kaptam 68-as tételeket de nagyon remélem, ez nem az emelkedés végét jelenti.... Photo, mit gondolsz
nem is értem, mi ez a vacak hangulat, amcsik javában örömködnek csak wallist és cig-et adtam : wallis 105-ről volt, cig-et tegnapi vételt adtam 1500 darabot, mert már eleget szenvedek benne a vételekkel, beálltam a nagy eladó elé, pukkadjon meg AutoWallis Eladás 1374 db 109 Ft áron teljesült (szerződésszám: 7217548, idő: 2021.01.20 09:01:53) AutoWallis Eladás 1688 db 109 Ft áron teljesült (szerződésszám: 7217683, idő: 2021.01.20 09:01:53) CIGPANNONIA Eladás 760 db 329 Ft áron teljesült (szerződésszám: 7219353, idő: 2021.01.20 09:58:05) CIGPANNONIA Eladás 200 db 329 Ft áron teljesült (szerződésszám: 7219353, idő: 2021.01.20 10:30:21) CIGPANNONIA Eladás 40 db 329 Ft áron teljesült (szerződésszám: 7219353, idő: 2021.01.20 10:31:04) CIGPANNONIA Eladás 360 db 329 Ft áron teljesült (szerződésszám: 7219365, idő: 2021.01.20 10:31:04) CIGPANNONIA Eladás 140 db 329 Ft áron teljesült (szerződésszám: 7219365, idő: 2021.01.20 11:18:13)
Hát, éreztem már tegnap, hogy nem kellene kereskedni. Még nyerő lett ez a nap is, 20k nyerő jött össze, a legkevesebb idén, de átvittem holnapra egy nagyobb adag MOL-t bukóban, így holnap nagy eséllyel meglesz az év első bukó napja is, ami messze nem 20k lesz :( Ráadásul kisebb frászt kaptam, kaptam egy ajánlott levelet a BRFK gazdasági bűnözés elleni osztályáról, mehettem le érte a postára, közben gondolkodtam, tettem -e olyasmit amiért elővehetnek - amióta 5-10 milliókra büntetnek embereket, mert beállnak aukcióba, majd visszavonják a megbízást, én már nem vagyok nyugodt - de csak a kreditjog (TWDINVEST ) balhé ért véget, arról kaptam meg a határozatot, hogy bűncselekmény hiányában megszüntették a nyomozást. Ezt elmesélem, mert érdekes sztori. Talán 3 éve, felhív a feleségem, hogy keresnek a rendőrök, átadja a telefont , kérdem mégis miről van szó, tanúskodnom kell, vagy mi? Erre azt mondják nem, nem tanú vagyok, hanem gyanusított, és fáradjak be még ma a rendőrkapitányságra kihallgatásra. Kérdem mégis milyen ügy. Azt mondják, egy csalási ügyről van szó. Na, mondanom sem kell, hogy pulzusom egekben, leforrázva, kb. halálra váltan mentem a rendőrségre. Fogalmam sincs mit követtem el. Behív a nyomozó, aki egy fiatal huszonéves lányka, meglehetősen csinos. A szoba kb. olyan mintha a Linda c sorozatból maradt volna itt, 50 éves bútorok, irathalmok, lepukkadtság. szégyen, hogy ilyen körülmények között dolgoznak még ma is a rendőrök. Na, itt szerencsére hamar kiderült, hogy a TWDINVEST, régi nevén kreditjog nevű formáció után nyomoznak, ez tipikus kamurészvény, kamu találmányokat apportáltak aranyáron, csodás sztorikkal (pl. hidrogén akkumulátor), de nulla valós tevékenységgel húzták le a szerencsétleneket. Az utolsó napokban pár forintért vesztegették, én meg forintozgattam vele, aztán szépen felfüggesztették és a nyakamon maradt pár tízezer darab. Amiért a rendőrség keresett, az az volt, hogy mivel részvényessé váltam, én is tulajdonosa lettem a cégnek, ezért nyilatkoznom kellett, hogy nem vettem részt a cég ügyeiben, nem ismertem a vezetőket, meg úgy egyébként semmi közöm az egészhez azon kívül, hogy vettem pár részvényt amit nem tudtam már eladni. Egyébként a legviccesebb az egészben, hogy a mai határozat szerint bűncselekmény hiányában felmentették őket, pedig aztán ők hajmeresztő kamukat nyomtak, el nem tudom képzelni hogy úszhatták ezt meg.
nem merek már semmi új papírba belekapni, pedig látom, szépen megy némelyik a vesztes cig-ben totyorgok egyre lejjebb úgy látszik, a 370 volt a durranás teteje, háromszor fordult onnan vissza és csak süllyed egyre lejjebb és senki nincs, aki megvenné azt a pökhendi 100 K-t eladóin, senki nincs, aki bízik egy 400-as árfolyamban
Igen, eladtam Pannyt szép nyerőben, aztán bepróbálkoztam ezzel-azzal, de inkább nem kellett volna, így több mint fele Panny nyerőt sikeresen elherdáltam.
Van 6 k beszorulásom 108 és 110-ről. Volt korábban is, de azokat a múltkori ralliban ki tudtam mind szórni, aztán korán kezdtem visszavenni, úgyhogy ezek nem régről vannak, januári vételek mind. Ma sikerült még begyűjtenem 10 k-t 105-106 között.
én meg teljesen belebuggyantam az enefibe, se hall, se lát voltam:) érdekes, hogy cig-ben bent álltam 420-on is, azt nem adták, sőt, láttad, megjöttek nagyobb vevők 423-425-re ? ez talán remény?
Ma nem foglalkoztam enefivel, csak annyira, hogy reggel megvettem és utána már lekötött a wallis vásárlás és az akko eladás. A fele akkom még megmaradt, úgyhogy felőlem akár holnapp is mehet fel.
nagyon ügyes vagy, gratulálok:) az akko nagyon szép nyereség lett:) vissza is vettem enefit az eladások után, de akkor már nagyon sok eladó jött, én sem tudtam adni
leves