nekem tegnap is sikerült elég szép nyereséget összehozni a nap eleji set-ugrival és a wallis eladással, és a nap végi 750-es 4ig-eladással 800-on, de a portfolio-értékem inkább nem nézem, az pocsék lett ma: nehezen tápászkodnak a kicsik a tegnapi taslik után, eddig 4ig másik felét sikerült eladni és a 309-es opust
a stop használata szerintem azt jelenti, hogy zuhanásban önként adod át a papírjaid a hiénáknak arról soha senki nem fog meggyőzni, hogy ne önként vállaljak be minuszos eladást, hanem elszedjék tőlem ennyit a stop lossról
a 4ig hatalmasat zuhant ma, de szép lett nap végére a nyomorult takarékjenő egyre jobban idegesít a mai történések? elmentem kb 3 órára itthonról, mire visszaértem, horror de szinte minden kispapírban mi a lóizé volt ma? na, pár lóizéből vettem, de persze nem tudtam aljat eltalálni, ez valami fekete-nap-ként lesz bejegyezve a kispapírok történetébe legalábbis remélem, hogy nem lesz holnap további vérengzés
mármint opust? szerintem már kezd "műcirkusz" kialakulni benne, aki használ stopot, annak már nem ajánlom holnapra, hogy bent hagyja, legalábbis én ekkora zuhanás után semmiféle stopot nem hagynék bent, de ez a stoposoknak üzenet, magam részéről sosem használok, csak veszek papírt, ha botrányosan zuhan
Már számtalanszor megfogadtam magamnak nem veszek bele, mégsem tudtam ellenállni 338 -305 ig veszegettem. Legalább így javítottam átlagom 352 re, ez talán még nem vészes. Na majd ha tovább esik ott már lesz miért aggódni!!
leves