mert megadtam az esélyt, hogy másképp alakul, amikor a cég elkezdte venni 120ig, akkor adtam a javát, de én mindig a legalsókat tartom meg. Így most csak 30k körül van. Lefelé majd veszek.
jó, elfogadom az info-t és e szerint veszem majd lefelé viszont azt nem értem, hogy neked 101-ről van és eddig is ezt gondoltad, miért nem adtad 115-ön a 101-est? én adtam is folyamatosan, amikor csak tudtam, így tudok majd visszavenni az igaz, hogy tegnapi 110-től kezdődő vételeim mai 107-től 104-ig tartó vételeimből még egy dekát sem tudtam adni
nem tudom mit nem értesz ezen, de mindegy. Emlékszel a SET-re, amikor 250ről 150ig zuhant? Az kinek volt jó? Mégis megtörtént, mert a régi tulajok öntötték ész nélkül. Futur se ússza meg, Fodor egy nyikhaj, látszik, hogy életében még egy napot nem dolgozott végig keményen. Ül millió feletti db számú pakkon, aminek a beker ára neki max 5Ft. Kirakták a cégéből. Szerinted?
Őőö, ki mondta hogy az jó bárkinek? Fodorék is adják, nekik kb 5Ftos papírjaik vannak. A jegyzés 79Fton volt, ezért akik jegyeztek alig várják majd, hogy pluszban adhassák. Ezért HA nem jön gigantikus hír addig, az új papírok érkezésekor azonnal megy 80ra. Vevő semmi. Nagy vevő kéne a papír piacára
bár.... eddig 3K- val vettem forintonként lefelé, lehet átváltani kevesebbre 80-ig ha már az a cél, bár nem tudom, kinek jó az a 80 a jegyzőknek? szerintem nem ---- akkor nem tudom, kinek jó a 80 set-et is kaptam 120-on, napközben nem gondoltam volna megint "vevős" nap lett nekem, 280.5-ön is kaptam cig-et
leves