hát mondok egy példát egy tipikus beszorulásról: est-et ki tudtam futtatni 161-en és 170-en, aztán vártam, és 128-on rányomtam 10K vételre azóta egyszer volt ---- nem mese:) --- hogy 129-ig elment, de ott nem adtam oda szóval olyan papírok vannak, ahol nem vagyok kétségbeesve vagy appeninn: 454.5-ről van legmagasabban 1K-m, és alatta jelenleg 415-ig van belőle vagy richter: 5160-as a legmagasabb beszorulásom, talán közeleg a kiszabadulás szóval elkeserítő beszorulás nincs, kivéve 2K darab opusban 469-ről, de annak is oka volt
Azzal a "néhány" régebb óta beszorult pozival nagyon kell ám vigyázni, mivel pld. 442 db nyereséges! kereskedés csupán 16 db veszteséges mellett is képes negyedelni a tőkét... lásd alább:
Barack, nekem muszáj felszabadítani pénzeket, különben jön a kockázat-felügyelő és rám ront:) de te tudod, hogy nem ez az igazi ok, hanem a hosszú szenvedés richterben 4800-nál
de én ma nem kaptam enefit, így nem is tudtam adni:) viszont a bélszín:) na, az nagyon jó lett, 3K-t vettem 87-en és 2K-t 90-en, ebből adtam 2K-t 90.8-on és egy K-t 95-ön, a 90-es vételből kiment 1K 97.6-on, még egy K 90-es vétel maradt érdekes, est, amitől ma sokat vártam, nem tudtam adni --- illetve nem akartam app-ban megjelent egy nagy vevő 415-ön, vártam, aztán adtak neki 15K darabot, akkor én is odaadtam neki a 407.5-ös vételem richert tudtam adni 200 darabot, mai nyereség 38 ezer lett, de főleg a bélszínnek köszönhetően:)
leves