Intenzív ízű zöldségekkel óvatosan. Végtelen hagyma az alap. Nem olajon hanem zsír szalonnan piritva elő Én babér levelet szoktam még bele dobni nem sokat.
igen, pirospaprika és sok hagyma, ez alap viszont tudom, hogy van egy ember a vendégeim közt, aki nagyon utálja a bármilyen alkohollal készített kaját, legyen az sör, vagy bor, vagy sherry, szóval akkor inkább abban az irányba mennék, hogy belefőzök sárgarépát, fehérrépát, zellert , póréhagymát, azokat majd kiveszem és összetöröm egy kis szafttal, aki akar, vehet belőle a hús és a köret mellé, és azon gondolkodom, hogy merjek-e tenni az utolsó 10 percben zöldpaprikát apróra vágva vagy félbevágva csak az íze miatt, sajnos paradicsomot sem tehetek hozzá, mert van paradicsomallergiás vendégem is áááááá, nem biztos, hogy a világ legfinomabb pörköltje lesz, de próbálok egy nagyon jó ízt kicsalni a végére :)
Az finom! Biztos jol fog sikerulni. Sokaig kell fozni a hust, jo puha es omlos legyen :) Tobbet nem tudok hozzafuzni. Nejemmel szoktunk bogracsozni, ott fozunk egyutt gyulyast, porit.. de O a szakacs benne, en csak kukta :)
na, oldandó a feszültséget , jól főző pasik és nőcik tanácsait várom, a világ legfinomabb marhapörköltjét szeretném megfőzni a lakásavatóra eddig nagy kockákra felvágtam a húst és pácba tettem, fokhagymaolaj, zöldfűszerek, bors --- sózni ilyenkor nem szabad, mert kiszívja a húsból a nedveket de úgy kérem a tanácsokat, hogy nem lehet csípős, nem mindenki szereti, tehát a chiliszósz majd az asztalon lesz, aki akar, önti bele
na jó, akkor korrekciót látunk, dax, amcsik vidámkodnak, itt meg ünnepként bedöntik a kicsiket ----- az biztos, hogy innen még a kicsik száguldani fognak egy nagyot akármibe fogadok
én sem vagyok profi, de minusz 10%-ban 4ig-t venni elég jó találat volt:) hogy nagyon örülj, beszorultam set-be, est-be, futurba, opusban sem volt értelme még adni nagyon örülsz? mellesleg mindig úgy gondoltam, aljon kell venni és aztán adni vagy te tudod, mi volt ez az eszeveszett kispapír-adás? mert én nem
leves