Igazad van, nem kell itt hosszú távra tervezni CIG-ben, nem kell azzal foglalkozni h hosszú távon h alakul a szektor helyzete. Én nem veszem mert nem itt néhány szereplő eldönti az irányt, elég 1-2 papírra koncentrálni rövid távon, ha hosszabb táv is érdekel 1-2 éves távra érdemes befektetni Kulcs-Softba ami jó lehet hiszen most viszonylag olcsó.
nem kell nagyon bízni semmiben, lásd otp kimenekülésem, csak nézni kell a vevő-eladó párokat cig-ben lehet, nem túl gyors a tempó de mégis nagyon sok vevő jött 293-285 közt valami készül szerintem ja jól sejtem, 300 átvitele
A Richterről mit gondolsz, mert én azt h amilyen gyenge simán mehet 6000 alá, hulló késbe nem nyúlnék bele, egy terméke van, MOL-t pedig kerülöm mert az iparágnak nincs jövője, szóval ha blue akkor csak és kizárólag OTP, utoljára tavasszal vettem viszonylag jó áron, 9000 alatt több sávban.
igen, kétszer tévesztettem, de ha figyeled az otp árfolyamát, nyilvánvaló volt a tévesztés javítottam csak kicsit olvasni kell lejjebb is elnézést, hogy megkérdezem, de hihető lenne a számodra az otp 4450?
Azért kérdeztem mert többször is írtál 4450-t, bár a richter lenne ott, annyit simán megérne, a richter az a papír amit nem mernék longolni, nincs benne momentum.
válaszoltam, ennél kimerítőbben nem tudok a múlt heti csütörtök esti beszélgetésben minden benne van Hathorral Hathor azt írta, letörte a 9000-et, nem jó beszállás most én sem voltam biztos, mondjuk mákom volt, hogy péntek este jött meg a moody's
csak olvass vissza a múlt hétre, írtam Hathornak, hogy 8880-on zárt, most már felkeltette az érdeklődésem, mert 9300-tól gyorsan esett le ezért vettem 8940-en másnap, azaz pénteken, és akkor jött a moody's felértékelés, szóval gondoltam, meglesz a 9500 , meg is lett, de én nem pont ott adtam
leves