Előszőr a kútvölgyi korházat fejezik be,az csak készültség.Én nem érzem a pánikot,két sarokkal arrébb most nyilt egy pizzéria,akárhányszor arra megyek tele van......nem tankolok fel kaját nem is tudnánk hova tenni.Egyedül a D vitamin adagot emeltem.
tudod az a baj, hogy itt nem két hétről van szó. , hanem kb. hónapokról.... ha konkrét időről lenne szó, és az ember tudja hogy két hét mulva ujra ugyanúgy élheti az életét mint eddig, akkor azt könnyen ki lehet bírni, de itt az idő kiszámíthatatlan, hogy ez mikorra fog lecsengeni.
Különleges hetek jönnek. A kisebbik lányom már mondta: ő iskolába akar menni hétfőn, elege van ebből a járványból! Édes szívem! A középső lányomnak el fog maradni az Országos Diákolimpia RG döntő, tavaly első volt a korosztályában karikában. A nagyfiamnak mondtam pár hete, hogy nem fog Brightonba menni a két hetes nyelvi programmal nyáron. Na, bejött. Le kell ülni beszélni kell velük róla, mert már most traumaként élik meg. Hogyan dolgozzák fel, ha itt is az lesz mint az olaszoknál? Na, ezt kéne megúszni!
gyerekek, nekem most nagyon rossz érzésem lett. hallgattam most O.V. faces bejelentkezését, ha ezek konténerkórházat akarnak felhúzni, akkor itt nagy bajra számítanak :( én mondjuk féltem a tyúxaros életem :( mindig is gyenge volt az immunrendszerem .
ha az amcsi tőzsde plusz 10%-ot ment, akkor hétfőre néhány papírban elgondolom a plusz 2-5%-ot ----persze addig még sok minden történhet de remélem, nem rossz irányban, már annyi sz@rt kaptunk , elég volt
Trump bejelentette a vészhelyzet országos kihirdetését, és bemondta az intézkedéseket. Utolsó 20 percben meg válaszolt a kérdésekre, eközben felrobbantak az indexek felfelé...😂 Na, de itthon fog-e ez hétfőn számítani. Ki túró tudja?
de ezt a kicsi unokám mondta a múltkor: olyan szép meleg szemed van, hogy bevonz, mint egy kút ---- én meg kiájultam a bóktól, életemben nem örültem jobban, mint ennek:)
van egy gyönyörű selyemsálam, a táskámban tartom ha bemegyek egy boltba, a szemem alapján seherezádé lépett be na de ha leveszem a sálam:) itt a banya, meneküljünk:)
Kötőhártya-gyulladás terjed a gyerekek között, a szomszéd ovi kislány is elkapta, a kisebbik lányom ,ég egy osztálytársának mondta, hogy nézesse meg a szemét, mert szerinte az van neki. Lehet, hogy doki néni lesz, majd, ha nagy lesz, mert tényleg az volt. Nekem ma a nem létező (eddig) aranyerem jött ki. Gondolom nem a Koronától... :DDD Cig: mert nyomja lefele a kisbüfi, én is belevettem anno 430-on, 425-ön dobtam. A múltkori kereskedésünket meg kibeszéltük benne. Ma pl 20 millióval nyomták le. Mi az? Lótúró! De, ha minden nap csak ennyit akarnak eladni (a kicsik, akár), akkor meglehet a napi -5-10%, mert nincsenek vevők. Jövő héten főleg nem lesznek... Tehát nincs itt összeesküvés. Azért vigyázzatok a kontaktokkal családon belül is. Van maszkod, fertőtlenítőd? Küldjek egy szeretetcsomagot? Üdv! “Zsolt”
nekem az jobban tetszik, ha a dow jones minusz 2000 pontban van, mert akkor hétfőn emelkedünk ha meg plusz 2000 pontban van, akkor a kispapírok biztosan esnek:) na, a 4ig-nek üzenem: szétcseszték már a bizalmat benne, ideje lenne egy 450 -ig emelkedésnek ami amúgy is borzalmasan hangzik
barátnőm már teljes pánikban van. azt mondja, ma háromszor fordult a vásárlásokban, annyi cuccot vitt haza - mondtam, ha olyat vettél, ami hónapokig-évekig megmarad, akkor okos vagy, mert majd lassan feléled és addig sem kell megvenni azt mondja, berohant a dm-be is szemfestéket venni mondtam, az feltétlenül kell a túléléshez:)
csilla, ---nekem már csilla maradsz, de nem bántásból, gyönyörű neve van a kislányodnak ---- szóval van az a helyzet, amikor hozzá lehet szokni a munusz/plusz 10%-okhoz telefonált a lányom, a kicsinek begyulladt a szeme, nagyon furcsán és nagyon hirtelen, jöjjenek-e holnap feltétlenül jöjjenek, sok finomságot főztem és sütöttem ma nekik, és jó programot is kitaláltunk, kérdezi a lányom, nem félek a vírustól? mondtam nem, ha meghalok tőle, nem félelemben szeretnék előtte élni és főleg nem a szeretteimtől való félelemben szóval jön a kis dagadt szemű és lepuszilom a csodás balaton-zöld szeméről a bajt:)
leves