de már írtam, hogy most szombaton találkoztunk azóta ők sem, én sem találkoztam senkivel, ők is én is otthon kuksolunk én be vagyok oltva influenza ellen, a lányomék nincsenek, valószínű az volt, vagy valami könnyebb pofátlan vírus
ha vkit érdekel a homeopátia most kaptam, emailben virusra a következő szereket ajánlja: "Az biztos, a homeó az egyedi feltűnő tüneteket keresi.Ezért elsősorban azt nézzük, ezért lehetnek egyes embereknél más szerek.Eddigi főbb javaslatok, amiket érdemes beszerezni, utánagondolni:Arsenicum album C30: nagyon gyenge, nagyon fél, bebeszéli a betegséget, hirtelen összeeshet ettől. Fázós, égő fájdalmai vannak, de mégis a meleg javít rajta.Phosphorus C30: tüdőre jól hat, inkább melegvérű, a hideg javít rajta, tüdőből jövő mély köhögés.Gelsemium C30: ólmos fáradtság érzés, csukódik le a szeme, bénultság érzés.Lachesis C30: fulladás is van márBryonia C30: Szárazság, száraz köhögés, nagyon szomjas. Legkisebb mozgás is rontja, pihenésre vágyik. Nyomás javítja a fájdalmas területet."
szerintem rád való tekintettel mondta...............akkor körbefertőzés megy,lehet TE is elkapod attól függ milyen a szervezeted vagy csak hordozod és visszafertőzől most csak sima influenzáról beszéltem.
nem vagyunk felelőtlenek, de az elmúlt szombaton itt voltak a gyerekek, a lányom és a kicsi, a nagyobb unokám vacakul volt, ő nem jött ----aztán vasárnap lázasak lettek, de már jól vannak ők is otthon vannak, csak a ház kertjébe mennek le sütkérezni és macsekot fára mászatni kaját rendel a lányom és nekem is majd hozza kocsival tehát senki mással nem érintkezünk, csak egymással és mivel szombaton együtt voltunk, innentől kezdve miért is találkozhatunk csak mi?
Éjszaka újraindul a futi, mindig az előző napi záróval kell összevetni az állást. TA elemzésben a futis chart xart sem ér, nem adja vissza a hangulatot, nincsenek rések, a gyertyák semmit nem mutatnak, mintha egy vonalchart lenne.
mindig azt nézzétek, hogy EU záráshoz képest hol vannak másnap reggel a futures-ök. usa hiába rallyzik 800 pontot EU zárás után, ha azt mai nyitásra vissza is adta... dax kb 400 ponttal fog lejjebb nyitni, mint tegnapi zárója....
Nem akartam elhinni amit írtak nekem, hogy nagyesős napot visszaadós követ, persze kevesebbel és újra le a 3., de hiába tűnt ruppótlan, hírgyártós, primitív valaminek, ami túl egyszerű lenne, ez van, ma horror következik újra, elméletileg akkor a mai aljon kell a vételeket megejteni. Pedig lehetne TA-s csavart beletenni, a jegybanki lépésekkel összekombinálva, még sem tesznek. http://www.keptarhely.eu/images/2020/03/18/v00/20200318v00rshn9f.png
A kilenc éves lányommal (23.-án lesz 9) visszük, haza az anyai nagymamáját szombat délután. Imádja a Csilla. (A nagyi is Csilla.) Elköszönéskor a gyerek átölelő a 65 éves nyugdíjas tanító néni nagymamát, és azt mondja neki: “Mami! Ha nem halsz meg a korona-vírusban, akkor téged foglak legjobban szeretni a családból!”
leves