Ok,koszi. En ennyit latok belole: Serpenyo egyik oldala:osztalek. Masik oldala:Bazi draga papir,tulaj otc joval piaci ar alatti folyamatos eladas,mikozben a joval dragabb vetelekre biztatas a kisbefektetok fele.Rendkivul kicsi kozkez,ami kezdeti szakaszban udvos,amint kereskedhetove akarjak tenni a papirt csak es kizarolag piacra ontest jelent ,jelentos aresest eloidezve. En kivulrol ennyit lattam,nem is igazan ertettem h mitol olyan sztarpapir ez. Most sem igazan latom..:-)
Én 5-10 évre veszem. Kamatos kamat. Idén, ha kifizetik a teljes adózott eredményt (mint eddig mindig, mert a nagytulajnál 90%-a van a részvényeknek, kvázi az osztalékból él), akkor idén 85 Ft körül lesz (2018-ban 394 misi volt, 2019-ben 500 m körül) szerintem. Növekedési sztori van a cégben, ergo 2024-re lehet 300 Ft körüli osztalék is, de 200-zal is megelégednék. Az 4-6k-s árfolyamot hozhat. Ja, és 10%-os közkéz. Ner-független, de jóban vannak azért mindenkivel. Ennyi. Meg még sok minden, de annyira későn van, és annyiszor leírtam, hogy most dióhéjban ennyi.
Én konkrétan ma semmit nem ettem, mert a vacsit is kilőtte az asszony, amikor el kezdett valamit okoskodni, és kértem már hagyjon enni... :-( Tényleg sok volt mára. Délelőtt és este öt után két különböző szervezetnek segítettem több tízezer (első körben) védő kesztyű és társai beszerzésében. Mert egyik helyen lefogták a Fritzek, a másik helyen valakinek eszébe jutott, hogy senki sem intézte...
Hidd el ,semmit sem jelent h en mit javaslok:-) De nem is tudnek,hiszen mindenki sajat maga tudja a korulmenyeit,es minden egyeni korulmeny erosen befolyasolja a dontes mibenletet.. Gondold el,honnan tudhatnam en egy nicknev hatteret h mit engedhet meg maganak,mennyival van bent,stb stb stb. De amugy egy forumon felelosen senki sem vallalhat fel olyat,h masoknak veteli v eladasi poziciot javasoljon. Mindenki,igy en is csak talalgatok,h vajon mi fog tortenni holnap,v a kozel jovoben.
Ezt mindenkinek maganak kell eldonteni. Parhuzam es egymasbol fakado esemenyek rengeteg van,ertelmetlen egyet egyet kiragadni a kontextusbol es arrol beszelni.
leves