Évi, Drága! Tehát: ha pánikban eladunk (mert azért már januárban beremegtek a világ tőzsdéi, szűk egy hónapja meg pláne), akkor most kényelmesen vennéd halomra magad, és adnád napon belül a felszabadított pénzecskéddel a fél BÉT-et. Én meg 2000 alatti átlaggal ülnék a Kulcsban... Wallisban 80-nal... A Futurt meg hagyjuk. Mindegy nekem most semmi bajom, tudom, hogy mit merre lépek, miből. Te meg a jéghátán is pénzt keresel itt. Csak: mennyivel jobb lenne. Ennyi.
igen erről beszélek iszonyúan túl van tolva minden és ha lesz 500 beteg? meggyógyulnak lesz 2000 beteg? meggyógyulnak néhányan belehalnak, mint az influenza szövődményeibe a mai kispapír-vérengzés teljesen érthetetlen, eszelős
Amugy a Richter volt mindig is az egyik legfobb iranymutato a bet-en. Az h vegulis rohadtul nem esik,eleg jo jel a longban uloknek. De 12500-as otp sem egy vilagvege. Par.honapja az.meg ATH volt. 6-7000 alatt lenne gaz rendszerszinten,az meg ugye eleg messze van.
Mi kett volna egy nornalis helyzetben? Max egy eldugott kis cikk hatul a kis szinesek kozott,h szezonalis jarvany van,ami az egyebkent is idos betegekre fokozottan veszelyes,ezert tilos a korhazban a latogatas. A tobbiek meg ugyeljenek jobban a tisztasagra mint eddig. Pont. Most meg 1 millioszor tobb kart okoznak mint ami magatol lett volna.
meg vagyok győződve, hogy jól jártunk, nem adtunk pánikban, vettünk, ez ilyen alacsony áraknál jó lesz, amit martin is írt, olyan árakon lehet papírokat venni, hogy hihetetlen, a richter alig rendült meg, ez is mutatja, nem hatalmas válság van, hanem pánik és pánikoltatás
Más a véleményem. A pánik egy önvédelmi reflex, akaratlanul futsz az életedért. Persze, ha elég messze futottál, akkor tudni kell megállni, és visszafordulni. De vegyük csak a saját példánkat. A tiéd, meg az enyémet. Gondolj bele, hogy ha bepánikolunk az első hetekben (jan közepe), mindenki előtt, akkor most mennyi különbség lenne az egyenlegünkön. Nálam csak a Kulcs miatt 6 misi. Nálad? És! Minimum 25-30 %-okat fogtunk volna felfelé, ehelyett beszűkült mozgástérrel próbáljuk megőrizni a hidegvérünket... Mi van, ha három hete hétfőn építünk le pozikat, amikor hétvégén az olaszok bedőltek? Amikor az első pánikhullám volt? 15-20%-kal vagyunk beljebb. Én a múlt héten takarítottam, hétfőn meg vettem már, mert nem pánikoltam be. Csodás! A pánik hasznos lehet. Mi nem pánikoltunk be. Biztosan jól jártunk?
betegek, öregek, igen, rájuk veszélyes valószínű rájuk ugyanilyen veszélyes az influenza szövődménye szóval most országok, egyetemek, iskolák, cégek, színházak, stb zárnak be, mert egy vírus van, ami az idősekre veszélyes igazán igazoltan bravo
Egyszeru. A kormany,az ujsagirok,a media mind a panikot gerjeszti. Hat mondd meg,ma itthon bejelentik h minden esemeny elhalasztva,mozik bezarva ,gazdasagi kezifek behuzva....mert 13 -an fekszenek a korhazban. Hat normalis?????? Innen mi lesz minden evben,minden fertozesi idoszakban? Mi lesz egy valoban sulyos halalos fertozeskor? Kilojuk a bolygot egy masik galaxisba,v mi a fenet akarnak mar csinalni? 10 millio egeszseges ember kering korbe korbe az orszagban,es egeszseges letukre egyik jobban fosik a masiktol. Mint egy gagyi 3 -ad osztalyu vhs masolt sci fiben.
nagyon sajnalom!! nekem mar az osszes nyerom odalett sot mar minusz, nem is merem megnezni !!! Semmit nem ert a tavalyelotti es tavalyi nyeroim, itt hiaba van sztenderd cegekben ertek meg megy a duma ,ha jon a " tragya" akkor el fog lepni mindent!! Nezd OTP 4IG MOL veszi magat plus meghatarozo cegek az adott szegmensekben, s miket buktak! SAjna tovabba mindig csak hogy raerunk de mire fel?? 200 evig el egy magyar ember vagy mire??!!Emelkedesben sem lesz a bux majd sehol az amcsikhoz!
egész mai nap arról beszéltem, hogy nincs értelme a pánikeladásoknak, mert elvesztik a pénzüket, akik pánikban adnak el a pánik nem természetes reakció, a pánikban nem gondolkodnak emberek a tőzsdén a pánik nem ugyanaz, mint amikor a kormányt elrántod reflexből ezért beszélek róla, mert szerintem senkinek nem tesz jót a pánikeladás, kivéve a hiénákat a vírusról is írtam, mint a pánik kiváltóoka egy influenza vírus miatt hajlandó vagy hanyatt-homlok eladni mindent? ugye nem ha kína már tér magához, akkor itt miért lenne jó, hogy a megijedt emberek pénzét hiénák szedjék el?
Eszemben sem volt magamra venni. Nekem a mai nap az osszes esemenyevel csak a pont volt az i-re. Ma kb 1 milliot bukhattam ha nagyon ki akarnam szamolni,es az kozel sem vilagvege,egyszeruen nalam megszolalt a veszcsengo,h innen el,de surgosen es azonnal kerul amibe kerul.
Minden szavaddal egyetertek. Plus a vesszoparipam,a bumix,nyar ota konstans eses,mire megkezett a panik mar 25-30% minuszban volt,agyhulyet birtam kapni amikor a szaktudorok elemeztek,h ez meg nem is eses,hiszen most voltak par napja csucson a tozsdek! Hat ennyire,h bumix 4 evvel ezelotti ertekelesi szinten van.
leves