nem számoltam utána, de állítólag 40K-val "sikerült" letolni 525-ig én csak azt kívánom, vegyenek a letolt pénzből 10 tonna almát, de egyék is meg két hét alatt:)
ha megnezed a bumix chartot,augusztusig kolleralt a bux-al,onnantol kezdve viszont amennyit emelkedett a bux,annyit esett a bumix. Na de igy utolag most mar mindegy,meg az is lehet h innentol meg pont forditva lesz,ki tudja.
Nagyon szar volt latni,de meg rosszabb atelni,h tozsdezik az ember,orokke a nagy meneteeleseket olvassa a focimekben,megszamlalhatatlan ATH,kozben meg az ugyanugy tozsden levo papirja olyan rendszerszinteen esik hosszu hosszu honapokon keresztul,mint ha egy parhuzamos vilag valsagaban ulne. Hat adtunk magunknak elfoglaltsagot az elkoeetkezo idokre..:-)
a mai nap legviccesebb beírását 1221-től olvastam, amikor még le volt fagyva minden idézem: "
kaptam a belügytől egy sms-t: Segítünk! Ne hagyja el a kereskedési rendszerét! Ha elfogy a türelme, üljön át egy másik országba! Belügyminisztérium"
Az elmult fel ev tapasztalata,h nem volt kifizetodo dontoen kispapirokkal tradealni. En ahogy jovok ki beloluk,mashova fektetek most mar,elegge lelekolo volt latni az elmult 8 honapot,amilyen tempoban emelkedett minden,ugyanolyan tempoban estek a kis es midcap papirok,hogy most a para kezdeten meg egy egeszsegeset rugjanak az osszesbe. Lehet rossz az idozites,de en meguntam,ahogy kijovok beloluk,inkabb csak mutatoba szallok be kicsikbe egy jo ideig.
leves