amikor még jó hangulat volt, sem tudtam kitalálni, melyik kicsim iramodik meg másnap, minden nap meglepetés volt most csak annyi a kívánságom, a 10 kicsi közül valamelyik menjen, ha lehet, több is néhányban én is közel vagyok további pluszos eladásokhoz
Ugy legyen. Nekem meg mindig csak az est erhet elado sorba,ja meg van otp-m,tenyleg a jelenlegi szintekrol,de csak morzsa mennyiseg.A tobbi majdnem hogy belathatatlan messzesegben van. Illetve enefi barmikor mehet,de az kibaxott lusta egy papir,csakugy mint a set. Nutex meg...ramnove..:-) Az erdekes az,h barmennyire is long parti az ember,hosszu ido ota csak a mult heten meg most tudtam keresni-es shorttal. Kivancsi leszek a heti teljesitmenyre.
holnapra a dow jones 700 pontos emelkedése eléggé meggyőző számomra,hogy elhiggyem, holnap újabb papírokat tudok eladni pluszban remélem, most nem kiabálom el az emelkedést:)
a 4ig-vel kapcsolatban pedig: rice2-nek hiszek, ő még nem jelezte, hogy elhagyná a papírt, és tudom, hogy ő a 4ig-vel szerzett hatalmas vagyont én nem fogok hatalmas vagyont szerezni vele:) de mióta zúzzák, figyelem és veszegetem
martin, nem azt írtam, hogy ne lehetne beragadni sok dologba, hiszen be vagyok ragadva csak annyit gondolok, hogy sok fosóssal ellentétben nem pánikban kell eladni, hanem amikor kicsit lazul a helyzet én pánikban venni szoktam, nem eladni
ja, és belecsaptam 4ig vételbe is nap végén, ezt nem tudtam megállni ha holnap még lefelé erőltetik, ott leszek:) 2020.03.02 17:05:254IG Vétel 500 db 525 Ft áron teljesült (szerződésszám: 5989751
az a lényeg, hogy lehet úgy is eladni, ne legyen minusz ma 560 ezer forintom szabadult fel 4 papír eladással, cig, est, set, waberer, és mindegyiket pluszban adtam igaz, semmi hatalmas nyereség nem lett nap végére, de sok kicsiben közel vagyok további pluszos eladásokhoz holnapra nem ez volt a legrosszabb napom a tőzsdén minden esetre:) Nyereséges pozíciók összesen HUF-ban 21 942 HUF
hogy is van az a filozofikus mondás? még mindig jobb, hogy azt hiszi, hogy nem tudja, pedig tudja, mint aki azt hiszi, hogy tudja, de nem tudja, hogy nem tudja vagy valahogy így....... :)
hihetetlen, hogy est megint brutál módon megy, wallisban meg semmi ..... pedig azt is lerántották 90 alá is, nincs is sok eladó benne, mégsem megy ennyire utálja már mindenki?
a cig-et nem ma vettem, hanem pénteken mai egyetlen vételem est-ben volt, 93.1-en 2020.03.02 13:16:23ESTMEDIA Vétel 2000 db 93.1 Ft áron teljesült (szerződésszám: 5986354, és az most ment ki 98-on: 2020.03.02 15:09:39ESTMEDIA Eladás 2000 db 98 Ft áron teljesült (szerződésszám: 5987317, i
én sem szeretnék idegeskedni sokat, de azért mennek a pici eladások pénteki vétel: 2020.02.28 16:17:10CIGPANNONIA Vétel 550 db 163 Ft áron teljesült (szerződésszám: 5981818, mai eladás2020.03.02 14:02:02CIGPANNONIA Eladás 550 db 169 Ft áron teljesült (szerződésszám: 5986340 nem hatalmas nyereség, de a maihoz ez is hozzátesz ,CIGPANNONIA összesen 2 902 HUF
leves