Ma épp járt nálunk egy orvos pár(immunologus, belgyógyász) , beszéltünk a virusról is természetesen. Meghallgattam mai Szlávik interjút is, mondhatom hogy hihetőbb információkat hallottam mint ami a médiabol folyik. Valóban 80% szinte tünet mentes, maradék 20% is többnyire időseknel( 65+) jön ki, de ők intenzív osztályra szorulnak(akiknél általában más betegség is van) . Itt lehetnek a problémák, elvalasztani a "sima" intenzív osztályosokat koronásoktol. Elég kicsi a kapacitás erre. Hát a gazdasági hatása is szép lesz, panikolok és az ezt kihasznalo réteg miatt (szigorúan saját vélemény).
Más: megnéztem most a kormány sajtájt, kiemelten a Kásleres részt. Gyerekek! Nem írom le, hogy mit gondolok. Ha erre a pasira, meg a stábjával lesz bízva a sorsunk, akkor nemhogy önkéntes karanténba vonulok, családostul, de még a baráti orvos házaspár két gyerekét ideveszzük, mert az egészségügyben szívni fognak, mint a torkos borz...
Tuti az volt, mert felé mentünk csónakkal mivel elfeküdt. Nagy nehezen ki mozdítottam, aztán a nagy csónakot kettőnkkel úgy vitte mint a mozdony , a kefe fogával elsúrolta a damilt😟
Megmondom őszintén engem nem annyira érdekel rövid távon, én a kevés befektető közé tartozom. Meg nálunk indul a szezon, állatokat nevelünk, adunk el( nem nem én vagyok Zsoltee, az Csilla meg Strucc ezt már írták másikban : DDD).
Régen voltunk kőrösnél úgynevezett bikazugi holtágnál két alkalommal is amikor áradt a Tisza és lehetetlen volt rajta horgászat. Szép emlékeim voltak, jó pár 3 -4 kilós pontyot fogtunk. Bő tenyeres kárászra fenéken ráment valami brutális erővel, de úgy hogy 50 es damilt megtépte, csak legalább láttam volna mi volt az a dög!!😲
A vicc az,h tegnap ugyanennyi emelkedesre estunk egy baromi nagyot,akkor joggal varhatnank egy hasonlo meretu esesre az emelkedest ugye? A kiborito inkabb az,h nincs egy normalis irany,ket emelkedo nap egymas utan lassan csodaszamba megy.Arrol meg nem is beszelve,h allandoan az amcsik aratjak le az emelkedes baberjait,mi attol is beszaru k ha nekik nagyon jo,mert akkor utana ma biztos rossz lesz,es ennyi mar eleg is nalunk az eseshez.
Hát akkor szerencsés vagy ha olyan közel van vadvíz!! Én ha olyanra vágyom( Tisza Bodrog) 60 -70 km kell mennem, szóval ha megyek akkor több napra, éjjel- nappal😉 Persze van a közelben is, jóformán betonozott magántavak tele hallal, emberekkel, de az nem az én világom 👍
Ne is mondd, tőlem 8kmre van a Kiskunsági focsatorna. Alig várom hogy picit melegedjen a víz, mondjuk tavalyi fogási naplót se adtam le szóval jön a bünti :)
Hát igen, kemény mínuszban vannak, úgyhogy jön a szokásos fekete péntek, nehogy már jól érezzük magunkat hétvégén😲 Mondjuk én leszarom, úgysem tudok mit tenni ellene! A lényeg, jönnek gyerekeim, kaja pia dögivel ,jacuzzi beüzemelve, melegvízből hallgatjuk a zenét kémleljük csillagos eget, ha idő is úgy engedi😃
Valószínűleg az volt októberben. Csukához igazán nagyhoz nem volt még szerencsém 5,40 volt legnagyobb, de haver fogott 12 kilósat ,kipreparátuk fejét, jó másfél centis a kapófoga😲😲
leves