majdnem teljesen kimaradtam a mozgásból, de én inkább 200 fölött vettem még belőle, mielőtt végleg felhagytam de ez a mozgás kb olyan, mintha a wallist felhúzták volna 94-ről 120-ig ejj, de sokan örültek volna, ha wallissal történik meg a csoda, a csodafundás wallisban:) láttad ma a wallis könyvét? eladó alig, mozgás benne semmi, siralomház
mondjuk az hülyeség is lenne, mert ha beírná, hogy 250-ig biztosan veszi, akkor holnap mindenki venne 210-en a "biztos" reményében ha észnél van, kivár, mivel ma hatalmasat ment 60 milliós lakáspénzt ráér elégetni teljesen de: ha nekem lenne 60 millióm és még azon is felül, felhúznám az egekbe, és onnan szórnám lefelé:) de nem szeretnék mással csalánt veretni, csak mondtam:)
Azt tegnap v tegnapelott irta. Meg azt is,h ket honap alatt talan egy nezelodoje akadt ra. Hat ki gondolta volna,h egyik percrol a masikra hirtelen raszakad a penzeszsak ezek utan.
Jah,igen. Ott pockoltem a kepernyo aljat az opusnal,h menj mar menj mar,biztam benne h hatha kikapjak,de vegul csak zaroban adtam el,de igy is hozott egy kis gempat. Estet longoltam egy picit,aztan delutan sajat papirt akartam shortolni,de eladas utan meg idoben eszrevettem,h ma valahogy nem akartak ontikezni benne,ugy h meg idoben vissza is vettem egy kis haszonnal. Szoval meg mindig megvan az osszes estem,annyi h mar csak 1 ft-ra vagyok a teljes mennyiseg atlagarahoz. Remelem nem holnap jatsza el a viccet ismet vissza 90-re.
En odaadtam a nyavajaba,set is,enefi is haromszor jatszotta el velem azt,h vettem,nem ment,eladtam,beindult. 3x,mint vmi hulyegyerekkel,meg tudja ragcsalni az ilyen az ember agyallomanyat. De legalabb a set bukot bekerestem ma ket otp trade-el,meg opusszal bosegesen. Ugy h akkor veszek legkozelebb belole,ha megtudtam h ket anyam van.
kár, hogy nem olvastam, viszont számomra egy ismeretlen nick, nem rémlik, hogy olvastam volna tőle valamit ----- igaz, az ott1 topikot nem sűrűn olvasom
Sziasztok, Hat ha van papir amit utalok az a set. Kerek mindenkit,ha eladni szeretne,elobb kerdezze meg h en eladtam-e mar,mert utana garantaltan emelkedes kovetkezik 5 perc,15 perc,csuucs legrosszabb esetben 2-3 ora mulva. Viszont ha arok vele,akkor tuti addig marad egy helyben,h meg a koporsomat is azzal tapetazhassam ki. Nincs meg egy ilyen lusta,szopatos papir szamomra a beten mint ez.
leves