Mennyi joghurt kell bele,kis doboz? Na voltam nemrég boltban, több boltba járok àltalàban,mikor hova de nem mindennap,ma a Coopban voltam.Eddig semmit sem tapasztaltam, ma itt ahol mindig tele a polc. Liszt üres majdnem több polnyi,cukor fogytàn,paradicsom konzerv ital alig,konzerv fogytàn,olaj olcsobb fogyóban.Spar,tesco erre nem mérvadò nem töltenek rendesen.
az alap 5 perces kenyeret én is netről szedtem le, de én zabpehellyel csinálom és a fűszerezés is az enyém kefír vagy joghurt, az mindegy, amit szeretsz tejföllel nem jó, egyszer próbáltam, nem vált be a neten ez az 5 perces kenyér sokkal egyszerűbb, csak én továbbfejlesztettem a saját ízlésemhez
az alap 5 perces kenyeret én is netről szedtem le, de én zabpehellyel csinálom és a fűszerezés is az enyém kefír vagy joghurt, az mindegy, amit szeretsz tejföllel nem jó, egyszer próbáltam, nem vált be a neten ez az 5 perces kenyér sokkal egyszerűbb, csak én továbbfejlesztettem a saját ízlésemhez
Na én kikerestem ezt a receptet. Ott kefírrel írják ,de gondolom mindegy a joghurt is. Na szóval kísérletező típus vagyok ,a héten tuti megcsinálom az alapot, és egy magvasat is 😉 Na majd beszámolok az eredményről 😉 Hozzászólásokban nagyon dicsérik!!
igazából nem is méricskélek, zúdítom a tálba az összetevőket, a szárazat bekeverem, aztán a többi, a lényeg, hogy egy nagyon ragacsos massza legyen, mielőtt a sütőbe teszed, de nem szabad folynia, vagy formáját vesztenie, ha megformálod tehát az a jó, ha sütés előtt ragad a kezedhez, de nem esik szét hihetetlenül finom
én kb 20 deka liszt és 20 deka zabpelyhet használok, ehhez megy a többi dolog, de én nem sok időre csinálom, kb 3 napig elég nekem a kenyér tömör, a fűszerek és magvak miatt zamatos, de ez mindenki fantáziájára van bízva, mit tesz még hozzá
nagyon elegánssá tehető a kenyér tört dióval vagy mákkal, mandulával, kinek mi a fantáziája vagy a kedvence ja, és még valami : a joghurt nem érezhető a sütés végén, nem kell félni tőle
tehát az 5 perces házikenyér készítésének módja: fele liszt, fele zabpehely, sütőpor, só, cukor / elengedhetetlen egy kiskanál cukor belőle/ ha valaki levegősebben szereti, lehet hozzátenni szódabikarbonát, kicsit ezek a szárazanyagok aztán jön bele joghurt és víz, és a fűszerek, ami bármi lehet, pl oregáno, bors, fokhagyma, de mindenféle magvak is tehetők hozzá, én általában napraforgómagot teszek bele a kézzel összedolgozott massza nagyon ragad, ezért sütőpapírt használok a sütésnél, kézzel megformálom kenyér formára, és sütöm 5 napig minimum eláll ha hűtőben tároljuk dobozban az illata, az állaga össze sem hasonlítható a boltban vett vackokhoz
na, mutatok mai visszavételeket set-ben a 92-es adás után vételeket : 2020.02.27 16:47:29SET Group Vétel 1000 db 85.4 Ft áron teljesült (szerződésszám: 5973781, 2020.02.27 16:55:57SET Group Vétel 1000 db 85.2 Ft áron teljesült (szerződésszám: 5972837, ez már csak azért is érdekes, mert valaki hablatyolt a set-topikban kölcsönkért papírokról szóval valakinek megint sikerült 85-ig vernie a set-et tegye fel a kezét, aki csinálta nem meri
mi van a kovásszal? a kovász a kenyérben 1 deci joghurt és 1 deci víz ki van próbálva, ezerszer megcsináltam, fantasztikus IGAZI kenyér a végeredmény úgy izesítve, fűszerezve ahogy csak akarom
leves