olyan nagyon meglepit nem várok tőle, mert emlékszem bubu egyik chartjára, ami 260-ra mutat benne:) nincs belőle sok, inkább szórakoztat , hol tudok venni és adni, de bubu 260-as "jóslatára" emlékszem
No, írtam pár hete a 370 körüli Enefi-vételed kapcsán, hogy majd arról még “beszéljünk”. Töredelmesen bevallom “bűneim”: tőlem kaptad...🤨 Elég otrombán építettem le a pakk 2/3-át, szerintem többször is belekerültél a szórásba...🥺 Amikor kezdett eltávolodni megint a 400-tól, akkor úgy döntöttem, hogy megszabadulok tőle (nulla körül, kis mínuszban ment ki), kerül, amibe kerül. Volt egy olyan érzésem, hogy ennek most lefelé lesz egy darabig. Szórakozásra jó lehet 300 felett (én is próbálkozom, de nem férek hozzá az öntésekhez, van aki ügyesebb...😉), de tartok tőle, hogy 300 alatti meglepi lesz.
és működik is a dolog, mert naponta vagy ebben vagy abban nyerek :) lehet, hogy a tőzsdekereset lényege a cselekvés és nem az állandó siránkozás és másra mutogatás?
jamukha, túl sokat gondolsz rólam:) én csak egy nagyon mezei tőzsdés vagyok, nem elemzek, bár szívesen veszem, ha elemzést olvashatok, aztán úgyis magam döntök, ha veszek valamit, na, venni nagyon tudok:) és persze adni is nagyon tudok:) azaz: ha határozok, fejest ugrom ez most látszólag iszonyú felelőtlenül hangzik, mentségem, hogy elég tapasztalatot szedtem össze a kispapírok viselkedésében , sokszor én is azt gondolom magamról, már megint mit művelek, de aztán sikerül eladni, a tőzsde szelleme velem van, mert bátor egér vagyok:)
Szia édes! Nekem is ma telt le, ezt még 3 hónapja írtam, azóta az aktualitása semmit nem változott, az árfolyam egy 100-at ledobott, olvasd el azt ajánlom, a "gyöngyfűzés"ses technikáról írok, amivel elcsábítják az óvatlanokat. http://www.keptarhely.eu/images/2020/02/14/v00/20200214v00rg9xib.png
azt ne tudd meg, hányszor töröltem régebben, amit beírni szándékoztam egyes emberekre:) de mielőtt töröltem, jó volt elolvasni újra:) enefi: nem nagyon érdekel a papír, mert nekem lassú és iszonyú illikvid, de tényleg sikerült venni és --részben --- adni, egy adagot még nem adtam, hátha megint elmegy 350 fölé
Mire nem jó egy kis pihi...👌 Én olvasás, és főleg írás közben törekszem az önkontrollra, mert néha úgy beszólnék egy-egy embernek, hogy nekem is fájna, ezért alapból próbálom nem felhúzni magam. Más: meglepett, hogy Enefiből vettél lefelé, én többször is lemaradtam, vagy 320 alá áltam, vagy későn kicsit fölé. Egyszer sem kaptam a héten... Tudom, hogy magasabbról is lehet neked, de ilyenkor jó a plusz tőke, amit behoztál. Jócskán megnőtt a mozgástered, és ki is használod. Így tudtál a 4iG-n is keresni, csak megfordult...👍
ezeket nem fogom olvasni ezután, így nyugodtabb leszek:) ezek után a szemeten átugrom, és csak az adott papírra vonatkozókat fogom olvasni megvalósítható a lényeg olvasása, már gyakoroltam amíg tiltva voltam:)
Azért a Set topikban a gazda lemaradt a moderálással (hiába a valentinozás), gyanítom offline, mert minősíthetetlen stílusban kezdte ott nyomni valami hatalmas ... (t-vel kezdődik és ahó-val végződik), friss reg-gel....
Hathor, a set-ről a tapasztalatom: már 3szor történt, hogy 100-hoz közelített, legelőször át is ütötte, de aztán csúfos lett, utána kaptam 89-en is belőle most a két másik felütéskor nem ment 89-ig, inkább 92-94 volt a tipikus ez a negyedik nekifutás a 100-hoz, de mivel 97-en zárt, a tapasztalat alapján azt mondom, lehet majd pár nap múlva venni 84-en és alatta újra ha nem nekem lesz igazam, akkor még jobban fogok örülni
semmi baj egyáltalán, engem mindig hetekre karanténbe tesznek kivárom és visszajövök:) most megfogadtam, hogy az engem érdeklő topikokban, mármint amik azokról a kispapírokról szólnak, amik engem érdekelnek, semmi személyeskedést nem fogok olvasni, ami rólam szól, csak gyorsan átfutom őket, hogy van-e valami hír és ennyi:) " a gyorsolvasás aranyszabályai"
leves