én lemaradtam az 500-ról, picivel feljebb nyúltam bele, és persze túl korán is adtam 520-525 között. nem szoktam napizni, de ezt most nem tudtam kihagyni :) 100k zsebben, ez a lényeg.
Ha jól látom nyíregyháziak, bármit is jelent ez, és mostanában kaptak No.-ban végleges engedélyt, 2009-ről meg volt a Magyar Postával szerződésük... Passz! Azért a fél szemünket rajta tartjuk (mint mindenen), meg hátha bejön valami infó...😏
Ja. Mondjuk a munkaerő-kölcsönzésben van fantázia, ha összefuttatná valaki a felnőttképzéssel (pl. EU-s pénzből kiképzett éket viszik rögtön az adott munkaerő-kölcsözőhöz, akkor érdekes sztorik lehetnek...), abban meg az utóbbi 2 évben volt átrendeződés, ugyanaz kezdett el benne úszni, aki beszállt legutóbb az Esztibe...🤔 Nagy pénzek vannak benne... Szóval, akár lehetne Őrmester2, ahol újra és újra várják a Valtont, aztán ki tudja, hogy mi lesz a vége?
En is azt latom azt majd a piac eldonti foleg ha erste kovetni reklamozni fogja akkor 100 is lehet De engem nem izgat Van sok izgatobb: Kulcs Futur Estm Akko Nord Cig Appen Ottone Set Stb
leves