szerintem jó volt itt a péntek esti "láz" a topikban, ellazultunk, vicceltünk, még jó gondolatokat is kaptam hétfőre: egyelőre nem látok más kereskedési lehetőséget, mint cig-et a kicsik közül de nagyon szeretem a meglepetéseket :) fáj kicsit , hogy nem tanítok, de elfogadtam, most ez van és ahogy mondod, konkrét termelőüzemben még nem dolgoztam, kivéve, ha a tőzsdét annak vesszük:)
A 10% havi hozam valóban nagyon jó,mert adózás után is azt jelenti,hogy a tőkédet megdupláztad. A gazdasági fogalmak nem megfelelő értelmezése nem probléma,hiszen termelőűzemben nem dolgoztál,feleltél emberek sorsáért,de a tanítás legalább olyan fontos és szép munka.
csak nálam más is volt, mert elkezdtem olvasni sören kierkegaardot és próbáltam megérteni, mit akar és elolvastam a vagy-vagy-ot és a csábító naplóját és akkor jöttem rá a manipuláció művészetére azóta lettem kétkedő
én 10 évig éltem az első férjemmel, akihez 19 évesen mentem hozzá egy gyönyörű lányunk lett de aztán szerelmes lettem és ő is elváltunk és hát így.... az élet
hihetetlen, hogy lehettek ti fiatalok ilyen ridegfejűek:) én bezzeg adtam az életemnek nagyon sok esélyt:) és meg is kaptam filozófus és zenész, színész és tanár, mindenki szerepelt nálam életemben:) és még egy liftszerelő is:)
a 4és fél éves unokakislányom ma azt mondta a telefonba, hogy ne szólítsam peppa malacnak a kis figuráját, csak peppának ---- malac szó nélkül, ez nagyon fontos, mondta:) mert megsértődik, ha malacnak hívom :) annyira szeretem ezt a kicsi lányt:) remélem, mindenkinek van egy nagyon szeretett valakije:) ez a hét tanulsága: mindenki szeressen valakit, de nagyon:) és akkor könnyebb ez a nyavalyás kereskedés is:)
milyen jó lenne, ha az egész heti kereskedés után lenne egy kis jókedv a topikokban:) összeszorítottuk a fogunkat egész héten, kinek hogy sikerült, most hétvégén lehet egy kis lazulás
Jájjj, Éva Struccal meg senki mással eszünkbe sem jut ilyesmi. Nem illünk össze korban sem, bónusz a főnököm is:-) Tőzsdézni vagyunk itt biztosíthatlak.
leves