a mocskos vakcinákat el kell adni mi? mint a sok szar gyogyszert-és gyógyítani ki fog?nem ezek a farizeusok dolgai.luciferhivők nem gyogyitanak hanem pusztitanak
A megfelelő védettség érdekében már most célszerű beadatni az oltást,
hogy az ünnepi időszakban biztonságban látogathassák vagy fogadhassák a
családtagokat, különösen az idősek és a kockázati csoportba tartozók ezek állatok-
Éveken át észrevétlenek maradhatnak az autoimmun
betegségek, amelyek előfordulása 50 év felett meredeken nő, 65 fölött
pedig tovább emelkedik – derül ki a Mayo Klinika tavaly decemberben
megjelent tanulmányából. De ígéretes kutatások és mesterséges
intelligencián alapuló tesztek segíthetik a rettegett kórkép korai
felismerését és kezelését.
A fáradtság, az ízületi fájdalom, a kiütések, a "ködös" gondolkodás,
illetve a kéz- és lábizsergés könnyen tűnhetnek az öregedés természetes
jeleinek, ám autoimmun betegségre is utalhatnak. Ezek a gyakran
félreértett, akár rokkantságot okozó kórképek – köztük a reumatoid
artritisz, a lupusz és az 1-es típusú diabétesz – akkor alakulnak ki,
amikor az immunrendszer tévedésből a saját sejteket és szöveteket
támadja meg. Sok eset csak középkorú betegeknél vagy még később
jelentkezik, részben azért, mert a betegségek éveken át észrevétlenek maradhatnak.
Az invermectin-nel kapcsolatban a válaszod teljesen elfogadható, ha valaki hisz benne és nem érdekli a tudomány jelenlegi állása, akkor beszerezheti. Pipa.
Állj! Ha azt hiszed, hogy vádolni akarlak, vagy olyat állítani, amit nyilván nem tudhatok, akkor szólj és azonnal befejezem. Én azt állítottam, hogy az oltások (bármelyik lehet) a kiforratlanság miatt olyan eredményt produkálhatnak a páciensekben, amikről még nem tudunk. Nyilvánvaló, hogy te például mindenre figyelsz, amiről tudsz. De a természet sokkal bonyolultabb és összetettebb annál, hogy kijelentsük: az oltástól nem lehetséges az a következmény, amitől az ember beteg.
Te tudományos alapokon (az eddigi tudásunk szerint) meg vagy győződve róla, hogy van egy kettő kis vacakság, ami a következményeket illeti, de semmi jelentősége az eredményt nézve. Én pedig azt mondom tudatlanul, hogy már hogyne lehetne más, komolyabb negatív hatás is. De idő kell, amíg rájövünk. Ennyit állítottam. Mint ahogy az oltatlanoknál is lehetnek olyan következmények, amikről még nem tudunk. Ugyanez okból következik. A tudást mindig is tiszteltem és fogom is.Ok?
Első bekezdéseddel teljesen egyetértek. Legfeljebb nem értem, minek írtad, magam is hasonlóra utaltam, de semmiképpen sem vitatom/vitattam. ... Viszont a második bekezdés... "Én elhiszem és nem is vonom kétségbe, hogy hiszel valamiben. Az a te dolgod. Én tiszteletben tartom.De légy tisztában vele, hogy Hiszed és hiányzik a tudás. Válaszold meg légyszi, hogy miért betegek a kollégáim többször és komolyabban, mint 2020 előtt? Lehet, hogy valamit még nem tudunk az oltással kapcsolatban? Elképzelhető?" Én nem hiszek benne, hanem tudom. Biokémikusként foglalkoztam virológiával is. Nem hencegni akarok ezzel, nem is említettem volna, de megszólítottál. Úgyhogy NEM HIÁNYZIK a tudás, ezt kikérem magamnak. A kollégáid (szerinted) gyakoribb betegsége egy elenyésző minta a sok száz milliós statisztikában. Ráadásul nem ismerjük a részleteket. Mi történt velük az oltáson kívül? Változott-e valami a munkahelyen? Átestek-e valami más (akár észrevétlen) fertőzésen? Stb. stb. És igen, nem tudunk mindent az oltásokról, ahogy a vírusról sem, és általában semmiről sem. Viszont mindenről egyre többet tudunk, az idővel szaporodó adatok, statisztikák folytán - ez a tudomány. ... Ha emlékszel, pár éve már körbejártuk ezeket a témákat, te is az egyik szereplő voltál, esetleg olvasd vissza. Szinte ugyanezekre a felvetésekre válaszoltam ugyanazt, amit most, de szívesen elismétlen többször is, hátha elgondolkodtok rajta akár ti, akár más, aki esetleg bizonytalan ezekben a kérdésekben, ne csak a konteókat/téveszméket hallja (és itt nem kifejezetten rád gondolok).
Ha nem is nekem írtad, megválaszolom, mivel a válasz nekem érkezett. "Akkor majd megjelennek a "Hát ezt nem tudhattuk akkoriban" kijelentések" Akkor a rendelkezésre álló információk és tudás alapján a legoptimálisabb döntések születtek az oltásokkal kapcsolatban, a tudományos világ teljes konszenzusával. Akkor, ott nem lehetett jobb döntést hozni. A politikai döntéseket, lezárásokat nem sorolnám ide. A mellékhatásokat, utóhatásokat mindenképpen vizsgálni kell. Részletesen, objektíven, ehhez nem fér kétség. Derüljön ki minden, akár jó, akár rossz.
Ezt nem neked írtam. Arra akartam ezzel utalni, amit írtam. Bizonyítva van valami ezzel kapcsolatban? Ha igen, akkor miért kapható máshol, nálunk pedig miért nem?
Persze, hogy nem normális eset volt. Ettől még hátra van, hogy bizonyítsd mit okoz az oltás. Nem úszod meg. Ezek nem ideológiai kérdések, hanem a természet törvényei. Idő kell, mire rájövünk és olyan területek nyílhatnak meg a tudományon belül, amire nem is gondolunk volna. Akkor majd megjelennek a "Hát ezt nem tudhattuk akkoriban" kijelentések.
Én elhiszem és nem is vonom kétségbe, hogy hiszel valamiben. Az a te dolgod. Én tiszteletben tartom.De légy tisztában vele, hogy Hiszed és hiányzik a tudás. Válaszold meg légyszi, hogy miért betegek a kollégáim többször és komolyabban, mint 2020 előtt? Lehet, hogy valamit még nem tudunk az oltással kapcsolatban? Elképzelhető?
Az ivermectin egy féregírtó, ami az állatgyógyászatban használatos, leginkább lovaknál. Emberi használata kifejezetten ellenjavalt, súlyos mellékhatásai lehetnek, pl. májkárosidás. A covid járvány idején egyesek covid-ellenes hatást tulajdonítottak neki, ami később, alaposabb vizsgálatok során nem igazolódott. A járvány kezdetén, amikor még nem álltak rendelkezésre az oltások, mindennel próbálkoztak. Nálunk is használják az állatorvosi praxisban, ahogy Ausztriában és Szlovákiában is és még sok más helyen.
"Ha jól tudom, akkor 10 év mire egy oltást kiadnak a piacra normális esetben." Csakhogy a covid járvány nem normális eset volt, hanem vészhelyzet. Gyorsan kellett cselekedni. 10 év várakozás alatt akár több száz millió halálos áldozat is lehetett volna. Nyilván vannak mellékhatásai, de azok eltörpülnek a hatása mellett, azaz hogy kb 80-90%-ban megelőzte a covid halálozást, és a súlyos lefolyású megbetegedést. A covid kezdeti variánsa kb 2-3% halálozást, és kb 15-20% súlyos megbetegedést okozott, nem beszélve a post-covid szindrómáktól, amik sokkal gyakoribbak és súlyosabbak az oltások mellékhatásainál. A kutatások folynak, idővel egyre többet tudunk meg mind az oltások mellékhatásairól, mind a post-covid szindrómákról, valamint a járvány halálozási statisztikáit is pontosítják (nőnek). Ami egyértelmű, hogy a hozam/kockázat arány (lévén ez egy gazdasági fórum) messze az oltások javára billenti a mérleget.
Végre kezdik alkalmazni a természet törvényeit. Ha valamit nem tudsz bizonyítani, akkor abban hihetsz csak. Ha nem tudod bizonyítani, hogy az autizmus függőségi kapcsolatban van az oltásokkal, akkor kutass tovább és hidd el addig is, hogy igen. A másik irányba, ha nem tudod bizonyítani azt, hogy az oltások nem állnak függőségi kapcsolatban az autizmussal, akkor kutass tovább és addig is hidd nyugodtan, de ez így van. Bármelyik irányból közelíted, jelenleg a tudományos bizonyíték hiányzik.
Ugyanezt nyugodtan használhatod a Covid oltásra is. Én nem hallottam még semmi bizonyítékot egyik irányból sem. Azt viszont, hogy a kollégáim sűrűn és komolyan betegek, azt látom. Ha jól tudom, akkor 10 év mire egy oltást kiadnak a piacra normális esetben. Tovább kell kutatni.
A gyermekkori oltásoknál pedig nyilván oda kell figyelni arra is, hogyan változott meg maga az oltás az elmúlt 60 év alatt, mikor és miben változtattak rajta.
Új, gyorsan terjedő influenza variáns okozhat a vártnál súlyosabb
járványt a téli szezonban, amely ellen a jelenlegi vakcinák várhatóan
kevésbé lesznek majd hatékonyak. Az első jelek már hazánkban is
megjelentek, ugyanis meglepően korán kezdődött az idei influenzaszezon.
Tudod létezik a statisztika. Ez sajnos nem 100%-s mivel léteznek külölnböző betegségekben szenvedők is. Nyilván nem tudták minden betegségre ezt ellenőrízni!!! . Egyébként elárulom: nálam sem!!!. . Én túléltem! . Üdv
"oltsa be magát mert meghal.ismeri nem? hol vannak a halottak sehol" . Kb. 40 ezer nagyrészt oltatlan covid-halott van a magyar temetőkben. Világszerte meg min. 7 millió, újabb adatok szerint 21. Ez nem elég??? . Legyen már elég a kontrókból/téveszmékből!!!
ja és itt tiltott az ivermectin ugyebár nemdebár-ausztriában -szlovákiában receptre kaphato stb egyoldalu gondolkodás akár tisza akár fidesz-akár mindeggyik.ez ma magyarország europa pöcegödre az ország és putrija lett -és amilyen a vezető olyan a többi.putri
oltsa be magát mert meghal.ismeri nem? hol vannak a halottak sehol -féknyuz és orbán benyalt a who nak-és az usa elnöke meg kilépet a who ból-nem különös -azért kéne egy kicsit gondolkodni végre már és utánanézni és nem propagandát nyomni-meg protokolt.nem volt elég már?
Novembertől lesz elérhető a Covid elleni vakcina Magyarországon, miközben egyre több a megbetegedés.
Novembertől lesz elérhető a Covid elleni vakcina Magyarországon,
az NNGYK a WHO májusban kiadott vakcinaajánlásával összhangban
elindította a Covid–19 elleni oltóanyag beszerzését, és annak
elérhetőségéről majd „időben” tájékoztatnak - közölte a Népszava kérdésére a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ.
Hülyeséged kreálmányaid nem zavarnak? Szerinted hogy lehet megtugtudni, hogy milyen vakcina hatásos? Lehet hogy nem tudod, de a himlő elleni oltást se 2000 éve találták fel, de segítek több mint 2000 év volt!
levegőt mérgezik-vizeket mérgezik -ételeket-vizet mérgezik-földet mérgezik -igy atestet is mérgezik.és a lelket és szellemet is mérgezik ezek az aljas némberek mind sátán szolgái.lucifer fattyai.
A CDC honlapján megváltoztatták a vakcinák és az
autizmus kapcsolatáról szóló információkat Donald Trump emberei: többé
nem állítják egyértelműen, hogy az oltások és az autizmus nem függ össze
- írta az AP News.
Az amerikai járványügyi hivatal (CDC) vakcinabiztonságról szóló
weboldalát szerdán frissítették, ahol most már az olvasható, hogy az a kijelentés, miszerint »a vakcinák nem okoznak autizmust«, nem bizonyítékokon alapuló állítás". A változtatás az Egyesült Államok Egészségügyi és Humán Szolgáltatások Minisztériumának (HHS) legújabb lépése, amely megkérdőjelezi a vakcinák biztonságosságával kapcsolatos, régóta fennálló tudományos konszenzust.
Mellékhatások nyilván voltak, mégha nem is azok, amiket felsoroltál, hiteles dokumentáció nélkül. Mellékhatásai az aszpirinnek is vannak, a gyakoriság a döntő. Hiteles dokumentumok szerint a covid oltásoknak elenyésző mellékhatása volt, 5 év távlatában már sok adat/kutatás rendelkezésre áll. Minden gyógyszernél, oltásnál, terápiánál a nyereség/kockázat arány számít, ahogy a befektetéseknél is, végül is ez egy gazdasági fórum. Az 5 éves statisztikák is megerősítik a korábbiakat: az oltások min. 90%-al csökkentették a covid halálozást az oltatlanokhoz képest, a súlyos lefutású fertőzést is kb 80%-ban. Ehhez képest a mellékhatások eltörpültek (töredék %-ok). Egyértelműen bizonyított oltás miatti halálozás nem volt. Ellentétben a min. 7 millió (újabb WHO statisztikák szerint 21) covid halálozással, és a több száz milliós poszt-covid szindrómással, akiknek a száma folyamatosan nő az újabb statisztikák szerint.
KoronaVírus