Rossz hír: úgy néz ki, megérkezett Magyarország szomszédjába a hantavírus -hogyan? sehogyan mert hanta az egész.előtte meg a lengyeleknél is hanta.amugy mindig is itt volt .mert sok a patkány egér és sorolhatnám.de ez az emberevő hazugság.
0:011 másodperchát kedves barátaim ezért ez a magyar politika úgy ahogy van ez olyan mint egy0:088 másodperccsendélet a csendes halálnak a képe olyan mint amikor ott van egy asztalon0:1414 másodpercegy csokorvág néhány elhanyagolt tányér és evőeszköz csendélett virággal hát úgy0:2222 másodpercnéz ki a kárpátmedence tája ha a magyar kérdésbe belemerülünk mint csendélet magyarokkal a magyarok itt vannak0:3030 másodperclátszanak hogy vannak de a jövőjük igen korlátozott és ezen változtatni kell0:3838 másodpercezen változtatni kell a magyarság egészét ennél súlyosabb kihívások0:4545 másodpercérik ez a covidfasizmus amit az emberiségre szabadítottak és amelyik nem0:5151 másodpercállt meg nem állt meg mert a nemzetközi a világ egészségügyi1:001 percszervezete amit who-nak neveznek az nyíltan törekszik egy teljes diktatúra1:081 perc és 8 másodpercmegvalósítására és ebben sajnos a magyar kormány ugyanolyan partnere mint akármelyik másik aki aki1:171 perc és 17 másodpercmost újjal mutogat magyarországra úgymond a migránsptikája vagy a kisebbségi emberek1:261 perc és 26 másodpercvagy a nemi kisebbségek kisebb éű emberek jogainak ügyében megszólaló és magyarországon szembbe1:351 perc és 35 másodperchelyezkedő államok sajnos ebben a globalista törekvésben amelyikkel a magyarságot alárendeljük1:421 perc és 42 másodpercmindenféle nagyhatalmi szándéknak a magyar kormány ugyanolyan élen jár mint akármelyik másik ugyanolyan ugyanolyan1:521 perc és 52 másodperckritikátlanul ide hozok egy példát ide hozok egy példát most amikor már elég nyilvánvalóvá vált2:002 perchogy milyen súlyos károkat okozott ez a kényszervakcinázás aminek alávetették a népet azt hazudva embereknek hogy ez2:092 perc és 9 másodperckell ahhoz hogy meggyógyulj ez kell ahhoz hogy életben maradj már sőt még kényszerítve is őket persze úgy hogy a2:172 perc és 17 másodperckormány nem a kormány rábízza a munkáltatókra aztán majd megsúták a munkáltatóknak hogy próbáld meg nem2:242 perc és 24 másodperckeresztül vinni pláne ha állami munkáltató vagy de az egész gügyben a2:302 perc és 30 másodperckatonaságnál a honvédségnél valósággal kényszerítették az oktatásban kényszerítették az embereket hogy hogy2:372 perc és 37 másodpercbeoltassák magukat különben állás és kenyér nélkül maradtak most amikor rendre halnak meg és rendre válnak2:462 perc és 46 másodpercmunkaképtelen és mindenféle soha nem volt korral küzködnek az emberek most hogyhogy nem állnak elő és nem kerül elő2:542 perc és 54 másodperca felelősség kérdése mi történik ehelyett mit hallok a mi nap kedves testvéreim azt hallom hogy büntető3:023 perc és 2 másodperceljárás alá kezdték vonni magyarországon azokat akik mertek ivermektint beszerezni maguknak és3:113 perc és 11 másodpercszeretteiknek hallom hogy már pócsalfrédet is behívták a rendőrségre3:183 perc és 18 másodperchallom a min naap hogy sinkovics vitai andrást behívták a rendőrségre és és3:253 perc és 25 másodpercgyanúsítottként zajlik ellenük eljárás mert magyar ágon valahol valaki3:323 perc és 32 másodpercelőállított egy olyan ivermektin és c és d vitaminnal3:393 perc és 39 másodpercgyarapított táplálékkiegészítőt port amit azoknak az embereknek akik eppenséggel3:473 perc és 47 másodperckoronavírusos megbetegedésben szenvedtek próbáltak adni és aki ezt beszerezte magának és szeretteének az ellen most3:553 perc és 55 másodpercmagyarországon büntető eljárás folyik és nem azok ellen folyik büntető eljárás akik országos főorvosként országos4:054 perc és 5 másodpercegyetemi rektorként egészségügyi miniszterként kormányfőként akik ahelyett hogy4:124 perc és 12 másodpercahelyett hogy ezt a gyógyszert amelyiket 25 éve 30 éve 25 éve ismertek amelyikre4:204 perc és 20 másodpercnobel díjat osztottak ki amelyikből több mint 4 milliárd tablettát beadtak az embereknek és amelyikreő bizonyítva van4:284 perc és 28 másodperchogy gyakorlatilag nincs mellékhatása gyakorlatilag nincs mellékhatása és amelyikről4:364 perc és 36 másodpercbebizonyosodtot több mint 30féle betegséget orvosol már már 2017-ben a nature nevű nagy tudományos4:464 perc és 46 másodperclapban olyan cikkeket közöltek a 2015-ben nobeld díjjal kitüntetett gyógyszerről hogy még a rákot is és az4:544 perc és 54 másodpercövsömört és egyéb betegségeket amit nagyon nehéz vagy nem lehet betegség nem lehet lehet kezelni ezeket5:015 perc és 1 másodpercgyógyítja és ahelyett hogy ezt a 25 éve alkalmazott nobeldíjjal kitüntetett a5:095 perc és 9 másodpercvilág tudományos sajtójában ajnározott mindenféle mellékhatás nélküli szert magyarországon azon fáradoznának hogy5:185 perc és 18 másodpercbehozzák hogy hitelesítsék azt a gyógyszert amelyeket az európai unió területén németországban gyártanak azt a5:255 perc és 25 másodpercgyógyszert amelyik szlovákia minden gyógyszert rba és minden kórházba elhelyezett méghozzá szlovák5:345 perc és 34 másodpercegészségügyi minisztériumi ajánlással covid elleni ajánlással tehát magyarországon nem5:425 perc és 42 másodpercazokat vonják felelősségre akik ezt megakadályozták és ezért több ezer esetleg több 100z ember haláláért5:495 perc és 49 másodpercfelelősek hanem azokat próbálják most most felelősségre vonni akik a maguk és5:565 perc és 56 másodperca szeretteik védelmére ezt beszerezték hát hol vagyunk kedves magyar6:026 perc és 2 másodperctestvéreim hol vagyunk milyen ország ez mindent nem lehet ráfogni az6:126 perc és 12 másodpercellenségre a magyarok világszövetsége messzemenően egyetért magyarország kormányával például abban ahogyan a6:216 perc és 21 másodpercmigránspitikához viszonyul messzemenően egyetértünk azzal köszönjük szépen noá istván barátunknak távoznia kell mert6:306 perc és 30 másodpercegerbe indul a vonat köszönöm a részvételedet messzemenően egyetértünk6:376 perc és 37 másodpercazzal ahogyan a gyermekeket védi a mindenféle káros szexuális érzékenyítés6:446 perc és 44 másodpercés nem változtatási propaganda ellenében azzal is maximálisan egyetértünk hogy hogyan kezeli az6:526 perc és 52 másodpercukrajnai háborús helyzetet na de ez nem menti a felelősség alól abban ahogyan a7:007 perccovid-ügyet kezelte hogy titkosította ki tudja hány évtizedre azokat az adatokat amiket a mi7:087 perc és 8 másodpercéletünkről szólnak hát nem a felelősséget vállalni kell és a7:157 perc és 15 másodpercfelelősöket elő kell állítani és számon kell kérni rajtuk ezt hogy az ivermtint7:227 perc és 22 másodpercmiért szabotálták- el és hogyan merészelik most büntető eljárásban felelősség vonni azokat akik igenis7:327 perc és 32 másodpercértesülve arról hogy ez egy gyógyítószer magam is megtapasztaltam magamon hogy két nap alatt hogyan7:407 perc és 40 másodpercmulasztotta el azt ami már reménytelennek tűnt és emberek százairól tudom akik7:477 perc és 47 másodpercállatorvosi szert magyarországon nem lehetett beszerezni nem csak hogy nem gyártják nem csak hogy hiába gyártják7:557 perc és 55 másodpercnémetországban az európai unió területén magyarországon tiltott szernek minősül ahelyett hogy két kézzel nyúltak8:058 perc és 5 másodpercvolna utána és hozták volna be hát hitegetett minket kásler miniszter meg ez az egy-két egyetemi rektor hogy hát8:138 perc és 13 másodperczajlanak a vizsgálatok és a bevezeté mit zajlik és a és az oltásokat megvizsgáltátok azokat beehhetett8:238 perc és 23 másodpercmindenféle mindenféle előzetes vizsgálódás nélkül 10 évig kellett volna vizsgálni előre egy ilyen gyógy t8:298 perc és 29 másodpercmielőtt tömegesen alkalmazodt 10 évig és és járvány idején nem oltunk amióta létezik oltás azt mindenki tudja járvány8:388 perc és 38 másodpercidején nem voltunk belemennek járvány idején egy ismeretlen szernek az adagolásába erre van érkezésük van8:458 perc és 45 másodpercidejük és vájájuk a felelősséget és azt ami ami ismert és elterjedt és és és a8:528 perc és 52 másodpercvilág ki tudja hány országában alkalmazott még az európai unióban is gyártott szer erre erre tilalmat adnak9:009 percki és két évvel három évvel később elkezdik büntető eljárás alá vonni azokat akik így próbáltak9:089 perc és 8 másodpercvédekezni hát kedves barátaim ez egy mozgalmas tájkép9:149 perc és 14 másodpercmagyarokkal de csendélet marad akkor is
van persze de ,kötve hiszem hogy ez jo kullancsra-virusra van -még azt sem hiszem el-pedig oltott vagyok fizerrel-már 30 éve-5 évente kell manapság-lehet már többet nem oltatom magam .még kullancs sincs-már ebben a szárazságban azok is megdöglenek.
A Pfizer közölte, hogy egy új, kísérleti stádiumban lévő vakcinája 73
százalékos hatékonyságot mutatott a Lyme-kór ellen, bár akadtak
kérdőjelek – közölte a Bloomberg. baszki az baktérium -ugyan milyen oltás az?
Tipikus hapcivirus illetve,kovid 19.es meg vissza is tér sokaknál . Influenza egy hét és jonapot. Kovid 2 3 hét is ,illetve ismétlődik.igaz gyengébb mint az influenza.
influenzajárványt irnak-közben meg kovidjárvány van-elég enyhe viszont-ugyanis az influenzának nem ilyen tünetei vannak-én már csak tudom.szokásos hazugságok 2020 ota
Ez nem „szuperinfluenza”, csak egy új variáns, melynél még nem tudni, hogy a szezonra pontosan milyen hatása lesz, így érdemes felkészülni. Ám fontos hozzátenni, hogy az influenzavírusoknál ez teljesen megszokott, csak a COVID-19 óta mindenki felkapja a fejét az ilyesmire a média meg kicsavarja és apokaliptikus színezetet ad neki.
a mocskos vakcinákat el kell adni mi? mint a sok szar gyogyszert-és gyógyítani ki fog?nem ezek a farizeusok dolgai.luciferhivők nem gyogyitanak hanem pusztitanak
A megfelelő védettség érdekében már most célszerű beadatni az oltást,
hogy az ünnepi időszakban biztonságban látogathassák vagy fogadhassák a
családtagokat, különösen az idősek és a kockázati csoportba tartozók ezek állatok-
Éveken át észrevétlenek maradhatnak az autoimmun
betegségek, amelyek előfordulása 50 év felett meredeken nő, 65 fölött
pedig tovább emelkedik – derül ki a Mayo Klinika tavaly decemberben
megjelent tanulmányából. De ígéretes kutatások és mesterséges
intelligencián alapuló tesztek segíthetik a rettegett kórkép korai
felismerését és kezelését.
A fáradtság, az ízületi fájdalom, a kiütések, a "ködös" gondolkodás,
illetve a kéz- és lábizsergés könnyen tűnhetnek az öregedés természetes
jeleinek, ám autoimmun betegségre is utalhatnak. Ezek a gyakran
félreértett, akár rokkantságot okozó kórképek – köztük a reumatoid
artritisz, a lupusz és az 1-es típusú diabétesz – akkor alakulnak ki,
amikor az immunrendszer tévedésből a saját sejteket és szöveteket
támadja meg. Sok eset csak középkorú betegeknél vagy még később
jelentkezik, részben azért, mert a betegségek éveken át észrevétlenek maradhatnak.
Az invermectin-nel kapcsolatban a válaszod teljesen elfogadható, ha valaki hisz benne és nem érdekli a tudomány jelenlegi állása, akkor beszerezheti. Pipa.
Állj! Ha azt hiszed, hogy vádolni akarlak, vagy olyat állítani, amit nyilván nem tudhatok, akkor szólj és azonnal befejezem. Én azt állítottam, hogy az oltások (bármelyik lehet) a kiforratlanság miatt olyan eredményt produkálhatnak a páciensekben, amikről még nem tudunk. Nyilvánvaló, hogy te például mindenre figyelsz, amiről tudsz. De a természet sokkal bonyolultabb és összetettebb annál, hogy kijelentsük: az oltástól nem lehetséges az a következmény, amitől az ember beteg.
Te tudományos alapokon (az eddigi tudásunk szerint) meg vagy győződve róla, hogy van egy kettő kis vacakság, ami a következményeket illeti, de semmi jelentősége az eredményt nézve. Én pedig azt mondom tudatlanul, hogy már hogyne lehetne más, komolyabb negatív hatás is. De idő kell, amíg rájövünk. Ennyit állítottam. Mint ahogy az oltatlanoknál is lehetnek olyan következmények, amikről még nem tudunk. Ugyanez okból következik. A tudást mindig is tiszteltem és fogom is.Ok?
Első bekezdéseddel teljesen egyetértek. Legfeljebb nem értem, minek írtad, magam is hasonlóra utaltam, de semmiképpen sem vitatom/vitattam. ... Viszont a második bekezdés... "Én elhiszem és nem is vonom kétségbe, hogy hiszel valamiben. Az a te dolgod. Én tiszteletben tartom.De légy tisztában vele, hogy Hiszed és hiányzik a tudás. Válaszold meg légyszi, hogy miért betegek a kollégáim többször és komolyabban, mint 2020 előtt? Lehet, hogy valamit még nem tudunk az oltással kapcsolatban? Elképzelhető?" Én nem hiszek benne, hanem tudom. Biokémikusként foglalkoztam virológiával is. Nem hencegni akarok ezzel, nem is említettem volna, de megszólítottál. Úgyhogy NEM HIÁNYZIK a tudás, ezt kikérem magamnak. A kollégáid (szerinted) gyakoribb betegsége egy elenyésző minta a sok száz milliós statisztikában. Ráadásul nem ismerjük a részleteket. Mi történt velük az oltáson kívül? Változott-e valami a munkahelyen? Átestek-e valami más (akár észrevétlen) fertőzésen? Stb. stb. És igen, nem tudunk mindent az oltásokról, ahogy a vírusról sem, és általában semmiről sem. Viszont mindenről egyre többet tudunk, az idővel szaporodó adatok, statisztikák folytán - ez a tudomány. ... Ha emlékszel, pár éve már körbejártuk ezeket a témákat, te is az egyik szereplő voltál, esetleg olvasd vissza. Szinte ugyanezekre a felvetésekre válaszoltam ugyanazt, amit most, de szívesen elismétlen többször is, hátha elgondolkodtok rajta akár ti, akár más, aki esetleg bizonytalan ezekben a kérdésekben, ne csak a konteókat/téveszméket hallja (és itt nem kifejezetten rád gondolok).
Ha nem is nekem írtad, megválaszolom, mivel a válasz nekem érkezett. "Akkor majd megjelennek a "Hát ezt nem tudhattuk akkoriban" kijelentések" Akkor a rendelkezésre álló információk és tudás alapján a legoptimálisabb döntések születtek az oltásokkal kapcsolatban, a tudományos világ teljes konszenzusával. Akkor, ott nem lehetett jobb döntést hozni. A politikai döntéseket, lezárásokat nem sorolnám ide. A mellékhatásokat, utóhatásokat mindenképpen vizsgálni kell. Részletesen, objektíven, ehhez nem fér kétség. Derüljön ki minden, akár jó, akár rossz.
Ezt nem neked írtam. Arra akartam ezzel utalni, amit írtam. Bizonyítva van valami ezzel kapcsolatban? Ha igen, akkor miért kapható máshol, nálunk pedig miért nem?
Persze, hogy nem normális eset volt. Ettől még hátra van, hogy bizonyítsd mit okoz az oltás. Nem úszod meg. Ezek nem ideológiai kérdések, hanem a természet törvényei. Idő kell, mire rájövünk és olyan területek nyílhatnak meg a tudományon belül, amire nem is gondolunk volna. Akkor majd megjelennek a "Hát ezt nem tudhattuk akkoriban" kijelentések.
Én elhiszem és nem is vonom kétségbe, hogy hiszel valamiben. Az a te dolgod. Én tiszteletben tartom.De légy tisztában vele, hogy Hiszed és hiányzik a tudás. Válaszold meg légyszi, hogy miért betegek a kollégáim többször és komolyabban, mint 2020 előtt? Lehet, hogy valamit még nem tudunk az oltással kapcsolatban? Elképzelhető?
Az ivermectin egy féregírtó, ami az állatgyógyászatban használatos, leginkább lovaknál. Emberi használata kifejezetten ellenjavalt, súlyos mellékhatásai lehetnek, pl. májkárosidás. A covid járvány idején egyesek covid-ellenes hatást tulajdonítottak neki, ami később, alaposabb vizsgálatok során nem igazolódott. A járvány kezdetén, amikor még nem álltak rendelkezésre az oltások, mindennel próbálkoztak. Nálunk is használják az állatorvosi praxisban, ahogy Ausztriában és Szlovákiában is és még sok más helyen.
"Ha jól tudom, akkor 10 év mire egy oltást kiadnak a piacra normális esetben." Csakhogy a covid járvány nem normális eset volt, hanem vészhelyzet. Gyorsan kellett cselekedni. 10 év várakozás alatt akár több száz millió halálos áldozat is lehetett volna. Nyilván vannak mellékhatásai, de azok eltörpülnek a hatása mellett, azaz hogy kb 80-90%-ban megelőzte a covid halálozást, és a súlyos lefolyású megbetegedést. A covid kezdeti variánsa kb 2-3% halálozást, és kb 15-20% súlyos megbetegedést okozott, nem beszélve a post-covid szindrómáktól, amik sokkal gyakoribbak és súlyosabbak az oltások mellékhatásainál. A kutatások folynak, idővel egyre többet tudunk meg mind az oltások mellékhatásairól, mind a post-covid szindrómákról, valamint a járvány halálozási statisztikáit is pontosítják (nőnek). Ami egyértelmű, hogy a hozam/kockázat arány (lévén ez egy gazdasági fórum) messze az oltások javára billenti a mérleget.
KoronaVírus