A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Elnézést, félreértettem! :) (Sajnos úgy értelmeztem, hogy a félinformácót kívánod alátámasztani a linkkel, ugyanis Seregélyesi "nekem nem ,mi ez a marhaság" hozzászólására tetted be válaszul, jarisz állításának megerősítése ként.)
esetleg nézd meg él-e real time előfizetésed hó eleje van és lehet nem tudott a rendszer hosszabbitani, ha nem volt szabad pénz a számládon illetve az alább linkelt beállitásra ments rá újra és a fenti 2 dolog megvan inditsd újra a webbrokert
Valamit nagyon félre értettél: A kollega nem értette a dolgot, ezért tettem be a linket, mert valószínűleg annak ellenére, hogy ott kereskedik, nem olvasta el. Én már régen a 2-es verziót használom, szóval elolvastam, hidd el.... Csak segíteni akartam máson...
"Amennyiben gyorsan szeretne kereskedni a WebBroker-ben: Aktívan kereskedő ügyfeleinknek lehetősége van az Ügyféladatok/Beállítások menüpont alatt aktiválni egy 60 perces időablakot, melyen belül a megbízások Digipass aláírás nélkül is beadhatóak." Tényleg csak a hitelesség kedvéért!
Kérjük, ne feledje, hogy a KBC Equitas webináriuma, amelyre
jelentkezett, 1 órán belül elkezdődik.
Új év, új évtized! Na de mibe
fektessünk? - Online közvetítés
2020. január 28. 17:30
Vagy ha nem akarnak fejlesztésekkel bajlódni, akkor használják valamelyik nagyobb megbízható cég platformját. A PETI óta nem tudnak semmi értelmeset kitalálni, ez a webbroker is egy nagy csalódás. Még pár év és a kevésbé színvonalas cégek kihullanak a piacról szerintem, a KBC köztük lesz ha így folytatják. Nem kell ennyi brókercég a magyar piacra, főleg, hogy már jobban megéri külföldi cégnél számlát nyitni. Banki háttérrel ennél sokkal jobb rendszerrel kellene előállni.
Tudtam én, hogy nem kell otthagyni a jó öreg OTP-t! Webbrokijához még SMS se kell, ha telepítve van az app, ha be akarok lépni, felugrik egy képernyő az asztali gépen egy QR-kóddal, azt beolvasom az app leolvasójával, bepöntyögöm a 6-számjegyű jelszavamat, oszt kész, bent vagyok, nem kell az a minekhíjják kütyü mint ezeknél, és Patagóniában is müxik, mert sms se kell :)))
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link