A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Hosszabb feldolgozási idő a bejövő utalások jóváírásábanTisztelt Ügyfelünk!Az Azonnal Fizetesi Rendszer indulása után, rajtunk kívül álló okok miatt, technikai problémával szembesültünk. A hiba elhárításán dolgozunk. A hiba elhárításáig a bejövő utalások jóváírása a normál utalási rendhez képest, több időt vehet igénybe.A kellemetlenségért szíves elnézésüket és türelmüket kérjük.Amennyiben kérdése merülne fel, keresse ügyfélszolgálatunkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén. Üdvözlettel, A KBC Magyarországi Fióktelepe
Csaknem 51 milliárd forintos adózott eredményt ért el 2019-ben a K&H Bank, ami az egyszeri tételektől megtisztítva 7%-kal magasabb az egy évvel korábbinál, és 15%-os tőkearányos megtérülést jelent – jelentették be a társaság mai sajtótájékoztatóján. .
Rendszeres befektetési programjukban az egy évvel korábbi 12 ezerről 32 ezerre nőtt a megtakarító ügyfelek száma, a rendszeres befektetésekkel érintett alapokban kezelt eszközállomány pedig elérte a 9,2 milliárd forintot, az egy ügyfélre eső átlagos havi befektetési összeg 31 100 forintról 36 400 forintra emelkedett.
Javában zajlik a digitális átalakulás a banknál: az automata pénztárral rendelkező fiókok száma 39-ről 123-ra (január végi adat) nőtt, a havonta kinyomtatott oldalak száma 4 millióról 3 millióra csökkent, a regisztrált mobilbankhasználók száma 280 ezerről 380 ezerre nőtt, a digitálisan aktív ügyfelek száma pedig 398 ezerről 452 ezerre nőtt. 600 ezer ügyfelük rendelkezik biometrikus profillal, ami a teljes lakossági ügyfélszám 90%-át jelenti. Készen állnak a belföldi azonnali fizetési rendszer március 2-ai indulására, használata nem fog a banknál többletköltséggel járni.
A robotok már 10 millió feladatot végeztek el a banknál, 25 folyamat robotizált náluk, akár 30-szor gyorsabban végzik a munkát, mint az emberi munkaerő. Az ellátott feladatok egyik érdekes példája a túlfizetett biztosítási díjak visszafizetése, amivel 67 ezer ügyfélnek takarítottak meg időt tavaly. A bejövő számláik 90%-át is robotok kezelik.
Ha a K&H Bank ügyfele, még ma ellenőrizze a számítógépét . Szerdától csak a legfejlettebb operációs rendszereken és böngészőkön keresztül lesznek elérhetők a K&H Bank szolgáltatásai. Mutatunk egy oldalt, ahol egy kattintással megnézheti, szükséges-e frissítenie, hogy továbbra is netbankolhasson.A K&H Bank folyamatosan azon dolgozik, hogy ügyfelei számára a leginnovatívabb és legbiztonságosabb szolgáltatásokat nyújtsa. Ennek érdekében 2020. február 26-tól a kh.hu oldal és az azon található alkalmazások már csak a legfejlettebb operációs rendszereken és böngészőkön keresztül érhetőek majd el – közölte a pénzintézet. . https://forum.portfolio.hu/hozzaszolas/kbc-equitas/6482
Azt beszélik a KBC-nél csak az a DAYTRADE ha / 3 feltételnek megfelel / 1, "Ma" kell a megbízást bevinni 2, Adott részvényből ugyanaz a darabszám teljesül vétel és eladásként is. 3. Ha részteljesülés miatt maradt/ak/ volna aktív megbízás/ok/ azokat a nap végén vissza kell vonni. A BÉT a DAYTRADE elszámoláshoz csak a 2. feltételt szabja. Érdekes .
Épp ma délelőtt borítottam be MÁP+-t, Csányi nyuggerbankjának Direct Tradere a másodperc tört része alatt be is borította a parkettre, és még a nagy felrántás előtt piacin tudtam venni OTP-t, azt is villámgyorsan - hát ilyen napom még nem volt! Már néha úgy érzem, ez itt a reklám helye...:)))
Írok nekik, persze, de az így gáz nagyon. Azért nem az államkincstárnál vettem map+-t, hogy ne kelljen az átutalásra várnom, meg a tranzakciós adó se játsszon, de ha meg a KBC azzal szívat, hogy nem tudom eladni akkor amikor akarom, az nagyon kellemetlen. Magyarul ha részvényt akarok venni, akkor legalább 1 nappal előbb gondolkodjak, inkább több nappal, hogy nehogy így járjak, mint most, hogy nem tudom visszaváltani a map+-t.
Két napja írtam nekik, nem talált a rendszer a 4 blue-ból TDT re részvényt. Tudtak a problémáról és másnap értesítettek, a hibát megszüntették. Ellenőriztem, rendbe hozták. Lehet hasonló a szitu.
Törölt felhasználó2020. 02. 19. 14:04
Olyan vajon miért lehet, hogy próbálok eladni MAP+-t, és kiírja, hogy: A megadott értékpapír használata nem engedélyezett. N241216 Van valami korlát a KBC-nél? Eladtam kettőt korábban és ez lenne a harmadik. Az elsőt gyorsan jóváírták, a másodikra már szépen ráültek, 1 óra alatt sem írták még jóvá, a harmadikat meg nem is engedi eladni. Ez így azért qrva gázos dolog. Van államkincstárnál is map+-om, ott ha eladok azonnal a számlán a pénz és ilyenbe soha nem futottam még bele, hogy nem engedi a rendszer eladni.
itt rákeresel az általad megadott paraméterek szerint, majd megkéred e-mailben a WKN kódot, van h néhány óra, de sajnos van amikor 1-2 nap is eltelik mire felveszik... https://www.boerse-frankfurt.de/derivatives/search?MAIN_TYPE=2200&IS_KNOCKED_OUT=false&ORDER_BY=WKN&ORDER_DIRECTION=DESC sajnos csak ilyen fapados módszerrel működik a dolog. arra figyelj, h frankfurti certivel kbc-nél ha 20.00 után adod a megbízást akkor aznap már nem teljesül ill. visszavonni sem tudod aznapra!
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link