A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Ti látjátok az ajánlattételhez szükséges digipass számokat? Más. Hiába választottam az óránkénti beadást, minden ajánlatnál kéri. Rakás sz..őr egyébként. Peti volt a legjobb. Akárhéány instr-ot lehetett követni árfolyamgrafikával, ajánlattevőkkel, darabszámokkal. Visszafejlődés tapasztalható lépésről - lépésre.
És persze valaki ezért a fejlesztésért pénzt kapott. Gondolom nem keveset. Szerintem fogalma sincs mi a tőzsde. Na jó, azért biztos hallott róla ezt azt....
Ezen mondjuk en is meglepodtem. Nem ertem mi szukseg volt a dupla adategyeztetesre. Mondjuk legalabb a technikai resze rendben volt es mukodott a dolog.
javaslom a kilépéshez -ha nem fagy ki az a xar webbroker... ahogy szokott- szóval a kilépéshez kelljen erős autentikácó mondjuk egy sms és a digipass vagy inkább ez a kettő együtt 2x egymás után, az a tuti... Azért mégse léphessen ki akárki akárhogy akármikor...
kbc újabb meglepije adategyeztetés után a webbroki belépéskor MEGINT adatellenőrzés várja kitartó egyéneket. ez az adategyeztetés ellenőrzésének az ellenőrzése ja és óránként kell nyomni nekik a tokent hétfőtől kedves kbc kérjük, hogy az adategyeztetés kálváriáját is óránként egyeztessék légyzi légyszi még biztosságosabb legyen naaa
Hello hello! Olyan problémába ütköztem, hogy a web broker felületre nem akar tovább engedni. Folyamatosan azt írja: hibás egyszeri jelszó. Esetleg van tippetek mi lehet a hiba? Előre is köszi!
Ezt aligha ők találták ki. Úgy is kezdődik a szöveg: "... változó európai uniós szabályozással összhangban ..." . Mindemellett marha kíváncsi volnék, ki szüli meg ezeket a remek eljárásokat. Értem én, hogy biztosan soxor történt visszaélés, de ...
Nooormálisak ezek? Igy is folyamatosan kiléptetnek a fiókból, utazás közben szinte percenként kell bejelentkezni, mert " megváltozott az ip címem" ráadásul néha teljesen belassulnak...s erre most .még ez a f@szság.is.Gyakorlatilag percenként kell majd kódokat pötyögni.
Ez a rendszer egyre inkább nem felhasználóbarát , és akkor finoman fogalmaztam. Sok ügyfelet fognak veszíteni , nem is értem hogy engedhetnek ki ilyen tákolmányt...
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link