evazeller azt mondta, vegyétek, mert ma fordul
ő már csak tudja, hiszen van neki brókerja......
És tegnap megvolt a törőnap. Még annamannának is elmondta, meg itt kb ezerszer))))))
"Táncolj Törő"
"Talán hülye kérdés, és teljesen triviális tapasztalt rókáknak, de fogalmam sincs róla. A brókerek látját a stop-okat is, mielőtt azok aktiválódnának?"
A jó Genesist kifelejtettem. 250Ft-ról 850Ft-ig szambázott. 800Ft felett vették a legtöbben.Most 0 forgalommal 330ft alatt egerészik.Csak óvatosan a limites rallykkal, mert nem nőnek a jegenyék az égig!
A Danubius legnagyobb forgalmai 11000ft felett voltak, de biztos lehetne még sok példát felhozni.
Észrevétel: A kis papírok ha brutál forgalom mellett emelkednek, akkor célszerű eladni őket.
Törölt felhasználó2010. 09. 17. 10:10
Megint károgok egyet ha tetszik ha nem , utoléri a phylaxiát ez még az idén!
ácsi.. nagy forgalom volt végig 121-től felfelé..... nem csak az utolsó napról volt szó.. sőt, pont ott nem... és pont nem az adta, aki meg lett bízva a terítéssel
"Persze értem én, de 200milkát valakik megvették, azt most 10milliós forgalomnál elég nehéz lenne eladni.. azaz mi van azzala sok papírral? Nagyon durva, s fájdalmas így van"
A 200 milliós napokon ők már eladók voltak... Nyilván 100 körül begyűjtötték, amit lehetett, aztán az első két nap még ők rántották fel. 170 felett a spekik húzták, ők már adtak, tegnap rászórták a piacra. Ilyen egy bennfentes mutyirally.
Attól még, hogy valakinek van pénze, még nem szórja szerintem. Oké, hogy aprópénz nem számít, de itt 3x áron vettek a végén részvényt és nem így lehetett a legtöbbet venni, ha ez lett volna a cél.
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?