ja... és elment kb pár tízezer... egyértelmű spekulációs árlecsavarás... nem tudom hova csavarják, de elég átlátszó, mert iszonyatos forgalom volt az upban és lefelé meg igen kicsi... lehet még ma eltűnik hirtelen onnan az az 500k vagy pár nap mulva lentebb egy hasonló napon...
hát akkor csendben vegyél sokat, hetven forint környékén én is kezdem veszegetni.:)
Törölt felhasználó2010. 09. 17. 09:27
Előzmény:
törölt hozzászólás
szerintem tudsz még olcsobban is venni.... ne figyelj a károgókra, vagy kimaradtak .v. beragadtak. mindenkinek megvolt a lehetősége megjátszani, fölösleges egymást bántani.
Éva, ne adj már okot a csesztetésekre...
meg minek vásárolgatsz még, hétfőn is esik, mint a kő, látszik. tényleg, a saját pénzed ellensége vagy? egy darabot se vennék!
Törölt felhasználó2010. 09. 17. 09:24
Előzmény:
törölt hozzászólás
570k van eladáson 173-on, mi értelme venni ilyenkor? Hétfő 139, majd esetleg, de lehet kedd reggel lesz belőle:)) 112-n
Persze értem én, de 200milkát valakik megvették, azt most 10milliós forgalomnál elég nehéz lenne eladni.. azaz mi van azzala sok papírral? Nagyon durva, s fájdalmas így van.. ezárt majd jövőhéten majd 130-as résnél lehet nézelődni talán.
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?