"Tegnap, 20:25 - Re: A KEG TÚL FOGJA SZÁRNYALNI AZ OTP-T
akármibe lefogadom, hogy holnap 173-nál nem fogunk látni 700 ezer eladót -- ha és amennyiben holnap eléri a 20% minuszt
legyen.. de még mindig nincs válasz arra, hogy hogy szálltak ki hatalmas nyerővel 200 felett, amikor nem volt ott nagy forgalom... 200ig, meg inkább az volt észrevehető, hogy a napizós kis spekik, 10-20 ft nyerővel adják rá, mert fosnak a bezúgástól... a felhúzó, meg rendületlenül húzta felső limitre és ahhoz elég nagy zseton kellett, miközben azért szépen dobáltak neki rá...
Köszi, ez jó hír azoknak akiknek még nincs, mert akkor fölöttébb valószínű,hogy hamarosan 100ft alatt lesz ismét.Én a maximális rosszindulatot feltételezem, de talán túlságosan pesszimista vagyok, nem teljesen alaptalanul.
cöcö.. nagyok vették.. persze lehet egymást copatják, de épp ez az, nem igen hagytak teret a kicsiknek.... mindenki a bezúgást várta, már lentebbi szintekről, többek közt én is.... ezért a kicsik akik 90-120 -ról voltak benne már korábban kiszálltak.... a 100-200 között beragadtak meg alig várták, hogy a beker árukhoz érjenek...
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?