Neked köszönhetem hogy mint kezdő(nem mintha most nem az lennék) nem buktam még nagyobbat azzal a fossal :)) azért sokáig nem hittem neked. Utólag is köszi
figylejetek srácok főleg ex én nem vagyok az. két éve tőzsdézek nagyából ezzel egy időben regeltem ide is. az első nickem dzsedi volt, erőteljesen komcsiztam egy pol topikba ezért kivágtak pár hónapja. megcsináltam a másodi nickem ami most is van. a kis papírokat szeretem mert az óriási kockázat mellett nagy haszom is rejlik bennük csak nagyon észnél kell lenni. (kegemet már pénteken adtam az a tuti ami zsben taktikával) ezenkívül otival kereskedek szigorúan napon belül, de nem mindennap. az otiba nem írok mert csak az egymásra kiabálás megy. nem vagyok a gazdi.
Erősen de javu érzésünk van a Genesis részvények elmúlt néhány heti mozgását szemlélve, … mint mikor az 1000 forint meghódítása volt a cél. A heti chart alapján amennyiben képes a részvény a 2100 forint átlépésére és a jelenlegi forgalom nem ül le,… bizony a 28000 forint nincs is olyan távol! Aki kockáztatni szeret, annak eljött az ideje, aki nem bírja a magas kockázati szintű részvényeket és a magas volatilitást, az maradjon távol a részvénytől."
És, hogy a papírról is beszéljek. Hogy holnap 173-on nyit, az gyakorlatilag biztos. Szerintem holnap még e körül marad. Reggel okosabbak leszünk, ha holnap sok eladó van 173-on, akkor marad. Ha csak 100-300e, akkor lehet, hogy esetleg félnéz picit a limtről. Én 150 és 180 közé tenném azt az árat, ahol "beáll". Ez egyben azt is jelenti, hogy ha holnap nagyon limitre tapadós lesz és hétfőn még 150 alá is megy, akkor onnan szerintem is pattanás várható.
ui: a KEG-et egyáltalán nem követem, csak ebben az őrületben ránéztem a chartra, meg figyeltem az elmúlt pár napon. És láttam már pár ilyet.
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?