Én simán el tudom képzelni, hogy aki pár 10 millával irányította az emelkedést, az naponta el is adta, amit előző napon vett. Én biztos nem így vásárolnék fel egy "kiscéget".
Ellent kell mondanom.Így szokott durranni. A Synergonban 900Ft környékén volt a legnagyobb forgalom 1 milliárd ft körül és most elvétve látsz kötést benne 590Ft környékén. A Rábának is 1800 ft fölött olyan forgalmai voltak, mint azóta se.De a tegnapi Mol forgalom is iszonyat magas volt. A csúcsokon tömik ki a balfékeket magas forgalom mellett. Az Econetet 150Ft felett 1 milliárd felett kajáztatták, a Fotexnek 450Ft-nál volt a legnagyobb forgalma. Épp ez a lényeg. Minél több embert becsapni, átverni, megkárosítani.
A bróker felhívja az ügyfelét:
- Van egy jó meg egy rossz hírem!
- Mi a rossz?
- Tegnap volt egy kis balhé a tőzsdén, szóval elvesztettem az összes pénzedet!
- Úristen! És mi a jó hír?
- Tegnap este felszedtem egy olyan dögös csajt, hogy csak na...
Gekko speciál
A nagy tőzsdeválság idején bemegy egy férfi a brókeréhez és megkérdi:
- Mondd meg nekem őszintén, te nem aggódsz az ügyfeleid pénze miatt?
- Csak nyugalom! - nyugtatja a bróker. - Nem lesz semmi baj. Én például úgy alszom, mint egy kisbaba.
- Olyan nyugodtan?
- Nem egészen. Alszom néhány órát, aztán felébredek és sírok reggelig..
jó, de iszonyatos forgalommal vették felfelé, amit nem tudtak eddig még eladni.. és hidd el nem kisbüfik hada vette nagyobb részt... na majd meglátjuk mi lesz... simán leküldhetik akár 100 ra.. de szvsz utána megint limites fellépegetés lesz.... bár sosem azonnal, egy két nap vagy hét szarakodás és gyűjtögetés után...
Törölt felhasználó2010. 09. 17. 09:45
KÁR , hogy nem irogat most az az illető aki károgással bélyegzett meg mikor azt találtam mondani , hogy sírás lesz a vége !!
De ahogy nézem lesz itt bőmbőlés is ha igy halad!
Bocsáss meg, hogy szólok, de a mai napon azért nem esik tovább, mert már a BÉT szabályai szerint nincs hova:-)))
Miért nem veszel ma?
És ezt érdemes megnézni:-) link
ne várj tőle sokat, tegnap elmondta a pimper, hogy pakoltak oda tartályt meg vigyáznak is rá , de egyszer sem tuti hogy a gázt ők viszik bele, mert arra nincs szerződésük.
Hogy lenne nagyobb a forgalom, ha nem lehet eladni? Minek állna bent limiten 3 millió eladó egyszerre? Úgy könnyebb lenne eladni szerinted?
Ha kiszélesítenék a sávot, akkor lehetne nagyobb forgalom. Nem biztos, hogy rosszabb lenne a tulajoknak, mint így.
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?