azért majd streameld már élőben a dührohamodat, amikor a karácsonnyal felmossák a padlót nyer budapest, veszít a balmaffia BÁÁÁÁ meg majd üvöltve dühöng
Lett már linkelve, mit ért el Karácsony, tehát nyilván nem érdekel, ha nem nézted meg. Csak akkor mért kéred újra? Tarlós semmi érdemlegeset nem ért el. Budapest önállósága kisebb mint valaha, közlekedése rosszabb kont valaha. Új metró áráért képes volt felújítást választani. Elektronikus jegyrendszert úgy elbaszni, ahogy van. Teljesen elzárkózik a modernizálástól és az újításoktól.
Nem kell találgatnod, mert én a Tarlós Pista bácsit támogatom. Én figyeltem, hogy mit tett le az asztalra, őt ismerem, ellenben a többi jelöltről semmit sem tudok. Nem büszkélkedik egyik sem azzal, hogy mit tett le ahhoz, hogy ő vegye át a staféta botot. De ha tudsz valamit, amire büszkék, akkor írd le! Jó lenne már információt kapni erről a dologról. :)
Van egyébként egy régi érdekes dolog. A Szovjetúnió széthullásánál maradt egy iszonyatos tartozás felénk. Abból lazán neki lehetett volna állni a további metróvonalaknak. Nagy ívben tojok arra, hogy a Moszkvai metró az őskorból való. Egyébként hatalmas, szép és működik. Miért nem csinálták meg? Jaaaa, hogy beindult a lopás ezerrel? Na ja lapátolták kifele a pénzt az országból. EZt tudjuk. :)
Nem. Az állítás az volt, hogy a jelenlegi főpolgármester alatt lopják a várost. Erre le akarják váltani egy olyannal, aki alatt szintén szét fogják lopni. A kérdés erre irányult, hogy mi a logika? :)
Hat en arra gondoltam hogy ontelt pokhendi bekepzelt lehet egy orvos es egy esztergalyos is, ahogy szereny visszahuzodo konfliktuskerulo is. Persze ha az osszehasonlitas arrol szol hogy ki volt jobb matematikabol es kit erdekelt jobban a japan filmuveszet akkor biztos van kulonbseg. Amugy en nem mondtam hogy hasonloak voltak.
Karácsonyt Miniszterelnöknek!