Azt hiszem talán csak olyan számlára utalnak ki, ahonnan már történt beutalás, de ebben nem vagyok biztos, én tutira olyanra utaltam Elvileg settled-nek kell lennie a pénznek, különben kamatot számol ra az IB (margin számlánál) vagy várni kell 2 napot
Ezt hogy érted, hogy regisztrált? A Transaction - Withdraw Money alatt megadtam a számla adatait (Bank, Nevem, IBAN) és az összeget, azt írja, hogy pending, és, hogy elvileg márc. 11 érkezik.
Biztató :) Én írtam nekik kedden, hogy azonnal befektetném azt a pénzt, amit nem hagynak átvezetni, de valószínűleg ettől sem hamarabb készen a javítás. Holnap lejár a 3 nap, és visszautalom magamnak, nálam kamatozzon, amíg szerencsétlenkednek.
Ügyfélszolgálat ezt küldte a kérdésre, ezek szerint 6-7 év múlva kiderül hogy megfelelő volt e a doksi:) “Tekintettel arra, hogy az adóhatóság felé a külföldi szolgáltatónál nyitott tartós befektetési szerződésről tett bejelentés alapján az adóhatóságnak nem kell határozatban vagy végzésben döntést hoznia, és a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvény (a továbbiakban: Szja tv.) sem ír elő kötelezettséget a bejelentés elbírálására vagy a tudomásulvétellel kapcsolatos értesítésre, ezért az adóhatóság nem küld külön levelet a bejelentést követően. Javasoljuk, hogy az elektronikus úton megküldött bejelentés elfogadó nyugtáját mentse el, hogy egy esetleges ellenőrzés során azt be tudja mutatni.”
Interactive Brokers
Megköszönném, ha olyasvalaki(k) aki itt kereskedik, megosztaná tapasztalatait. (költség, felület, helpdesk, utalások- pénztranszfer, ilyesmi..)
köszi,
eF