Eközben: Morgan Stanley 100-ról 180-ra emelte a célárát. Susquehanna 130-ról 175-re emelte a célárát. Ma elkezdi a korrekciót, ami remélhetőleg nem megy már 130 alá.
Ugyanez aggaszt engem is. Ha ez lenne a jövő, más gyártók is ebbe az irányba hajtanának, de úgy tűnik, se a techniológia, se a kereslet nem erre megy. És az új modell, az Onvo L60 is akkucserés.
Az én aggodalmam mindig is az volt velük kapcsolatban, hogy egy akkucsere állomást megépíteni, fenntartani, kiszolgálni, stb. sokkal nagyobb meló és költség mint egy sima töltőállomást (amit ráadásul nem is feltétlenül a gyártó épít ki, hanem használja a már meglévő töltőhálózatot). Persze baromi jól néz ki, amikor kocsi fel, akku le, akku fel, kocsi le (mondjuk 6-8 perc alatt), de hát egy 150kw-tal DC-zhető kocsit is fel lehet tolni 22-25 perc alatt 20-80%-ra. Fura volna, ha ez a battery change station kiadná a matekot - de lehet hogy csak én látom rosszul.
Persze, hogy forgalommal esett, lentebb pár nagyot beírtam, hogy kik adták, eszeveszetten. Pár nagy meg vette, csak hát az eladás az jelentősebb volt, a nagyok/alapok átsúlyozásánál.
Kínában valódi verseny van, ha a Nio elbukik, a párt azt fogja gondolni, nem ő volt a legjobb. Az eladások növekszenek, de a profitabilitásban nem hisz a piac, szerintem emiatt nem emelkedik. Emelkedő forgalommal esett, így a 4-et le fogja törni, ha venni akartok, állítsatok be ide vételt. Ott majd nagyon kell figyelni, felkapják-e, és emelkedni kezd-e nagy forgalommal.
Nio érdekes. Egyik bróker cég CICC arról írt hogy a Hang Seng Indexbe bekerülhet a mostani felülvizsgálat során (2025.02.21). Nos ez szerintem nem történt meg, ez alapján: https://www.hsi.com.hk/static/uploads/contents/en/news/indexChgNotice/20250221T182801.pdf . Szemezek vele ismét pár hete, hogy kéne benne építkezni, 2025-ös évre 450.000 db-os eladással számolnak, ami 2024-hez képest szép lenne. Fene tudja, hogy megcsinálják-e, persze még évekig masszívan veszteséges lesz, de elvileg idén már megcélozzák a veszteségek csökkentését. Ugyan akkor NIO-s górék a pártnál jól fekszenek. Fene tudja....
Szevasztok! Nem igazán követtem az utóbbi időben NIO-t. Mi a helyzet ezekkel? Miért maradtak ki ennyire az eddigi emelkedésből? Miért teljesítenek alul ennyire XPENG-gel szemben? Nekem abból van 14-ről, éppen végre kiolvadtam, viszont ha NIO ennyire lemaradt, akkor előbb utóbb beérheti a többieket. Hacsak nem okkal ragadt be ide 4 körülre, valami gáz van a céggel. A fundás háttérrel abszolút nem vagyok képben. Ugyanakkor a charton nem igazán látok hetes bontásban 7,6 előtt ellenállást, miközben a 3,6-4,0 erős támasznak tűnik. Ez jó R/R. Kérlek világosítsatok fel, hogy miről maradtam le. Mi indokolja ezt a nagyon alacsony árfolyamot. (az általános nem akar senki EV-t venni most hagyjuk, mert akkor egyik kínai ev gyártó sem menne). A jelentés gondolom továbbra is masszív veszteséget fog mutatni, de ahogy én láttam 2024-ben több mint 220ezer kocsit értékesítettek, amit 39%-os növekmény 2023-hoz képest. Azt is látom, hogy XPENG eladási arányokban sokkal nagyobbat tudott nőni, csak idén januárban több mint 30.000 kocsi, ami 268%-os növekedés 2024. januárhoz képest. Ez tényleg nagyon jól néz ki. Vagy akkor a cserélhető akku infrastruktúra miatt árazza bukóra a piac? Köszi előre is!! :)
12%-kal feljebb nyitott ma az etf, mint ahol tegnap eladtam. Az volt a napi mélypont, de elég csúnyán csúszott le és elegem lett. Talán lesz olyan pont, ahol visszatérek, NIO marad.
https://imgur.com/a/sC4DYHb . Xi elnok talkalkozott a kinai tech oriasok vezetoivel, es ez eros signal a piacnak: lehet venni. Sot, a dontesek tamogatasara az AI Deepseek hasznalatat ajanljak az allamigazgatasban is. Most 9988 (BABA) HK-ban 136.60HKD, es mivel USDHKD=7.77, igy NYban 136.60*8.7.77= 140.6 korul kell majd nyitni BABA-nak (ha zarasig nem megy meg tovabb). . https://imgur.com/a/Aqmks83
Lezártam a HS ETF tradet. 2024. január 31-én vettem először, 15600-on állt, de ezt lezártam február 8-án miniatűr profittal. április 8-19 közt szálltam vissza magasabban, 16200-16600 között Felét eladtam szeptember 30-án +28% Másik felét ma, +40% Figyelni fogok mindent, és NIO megmaradt.
Hang Seng