Szerintem a működési eredmény elérte a maximumot. Vagyis 2017-ig az ingatlanpiaci trendnek illetve az alapkamatnak + inflációnak az alakulásától függ minden.
Az ingatlan vagyon becslésében kulcs fontosságú az elvárt hozam / diszkontráta. Mivel szerintem ez csökkeni fog, így szerintem éves távlatban 2600-3000 Ft közé kerülhet az ára.
DE a piaca nagyon kevés szereplős, lényegében ki vagyunk szolgáltatva a Concorde-nak.
Hevenyészve átfutottam, nagyon jó lett :)Szép évnek néz elébe a Parkocska.
Ma diszkont áron futott, de már bevásároltam korábban, így kihagytam.
Törölt felhasználó2015. 05. 06. 18:09
Ha jól számolom 60 %-nőtt az adózott nyereség 2014 első negyedévéhez viszonyítva! Húú, igen jól számoltam, ez durva emelkedés azért!
Árbevétel 24 %-os növekedés!!
Akkor ezek szerint emiatt csökkent az árfolyam 2300-ról 2200 Ft-ra... Mondjuk tegnap 2330 Ft a maximuma, ha jól emlékszem, az osztalék mértéke pedig 60 Ft, azaz szvsz. már túl is este magát. :-))
Te hosszabb távon milyen árfolyamot tartasz reálisnak, ami tükrözi az ingatlanpiac jelenlegi helyzetét?
MTA-elismerést kapott Bojár Gábor
Emlékérmet adományozott a Magyar Tudományos Akadémia a Graphisoft cég alapítójának, Bojár Gábornak.
Lovász László MTA-elnök díszünnepségen adományozott Akadémiai Díjat tizenhárom tudósnak. Emellett az informatikai képzés és kutatás támogatása terén szerzett érdemei elismeréseként Bojár Gábornak, a Graphisoft SE elnökének az MTA Vezetői Kollégiuma által adományozott Wahrmann Mór-érmet adták át.
Ott van 9 hektár terület parlagon, ha azon építenek, akkor azzal marad az alacsony beépítettség. Ha már nincs hova építeni akkor kéne a rossz, vagy gazdaságtalan épületeket lerombolni (főleg a jelenlegi helyzetben mikor 100%-ot közelíti a kihasználtság).
SAP kérés volt, hogy az eddigi szétszórt elhelyezésük helyett egy épületegyüttesben kapjanak helyet. Ez csak úgy megy ha rombolnak is mert ragaszkodnak az alacsony beépítettséghez.
(Bojár G.: "Minőséget maximalizálunk, nem profitot.")
Tari István Gábor halála után a részvényei (10%) sorsa még akár évekig nem lesz tisztázott, mivel nem volt gyermeke. Senki nem tudja, hogy a leendő örökösök mit szeretnének kezdeni majd vele.
GSPARK
MA hozza nyílvánosságra Q3 számokat.
Lehet hogy érdemes itt 800-on belevenni mert holnap 850-en nyit.
Vélemény?