Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
1850ft óta a lecsorgást várod:)
Nem akarják adni 2500 alatt.Aki venni akar muszáj vennie 2500 és 2800 között.
A nagyok már kivették 2999ft-ig is.Szerintem akkor teszik feljebb amikor akarják.Ma 5db kötés volt.
Csipegetik és adják rutinosan.Megy a gyűjtés tovább.
Én ezt vártam,hogy 2600-on még kicsit vacakol a papír.Bármikor feltehetik 3000ft fölé a kereskedést.Nincs nagy forgalom.
Én a cégtől várok 1 nagyobb vételt.Nagyok vették 2800-on és még felette is.Úgy gondolom,hogy ha akvi lenne 3000ft felett lenne rv. kibocsátás,tehát a cég is nyerne azon ha venne saját papírokat.
06.30-án vett 40556db-ot 2030ft-on.3 hónap alatt +30% a nyerő mai áron.Vajon ha venne megint,utána is lenne +30%???
Az 4000ft-os árfolyamot jelentene :)
Ha gyorsan akarod eladni akkor szerintem a 3e-t felejtsd most el. Simán lehet, hogyha meg is lesz akkor csak 2 hónap múlva.
De szerintem 2850-2900 között reálisan is el tudsz adni nagyobb pakkot 3 héten belül.
Kedves Tőled, de ha minimálisan is figyelnél arra amit írtam, akkor láthatod, hogy nem 2600on akarok eladni és nem 350db-ot, hanem több ezret. Semmi értelme így beszélgetnünk, ha nem vagy képes értelmezni, amit ír a másik
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace