Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
6076db eladó van 3300-ig.Ha addig valaki kikapná előjönne még 10e db biztos 3e környékén.
Vevő csak 1385db van a könyvben.
Lassan jön a jelentés is.Szerintem nem nagyon számít majd.Tavasszal viszont ha bekerül az A kategóriába akkor az nagyot szólhat.Erre készítik elő a papírt.
Ha a cég okosan gondolkodik,addig lesz még 1 saját rv. vétel is:)
Most csak 15 perccel késleltetett adatokat látok, de megjelent egy nagy vevő 2600-on. 1500 db kell neki , ilyen sem volt mostanában.
Nagyon belőtték 2600-2700 közé.
Nem lesz ez 3000 idén sem.
Balfek voltam,megtalatam.
Az zavart meg,hogy ott meg 16%-volt az ado nem 15,igy nem stimmelt az osszeg a mostanival,es megnevezve sem volt,csak egy kodot lattam.
Koszonom a segitseget.
Sziasztok!
Nagyon regen figyelemmel kiserem ezt a forumot,mivel nekem is van 2009.09,es 11 horol eleg sok reszvenyem.
A kovetkezovel kerdessel fordulnek hozzatok,-erre az apropo a mai osztalekfizetes-
Az lehetseges,hogy 2010-tol csak most kaptam osztalekot?vagy 2010-2015 kozott nem volt?
Cib Eboker ugyfel vagyok,es azokra az ertekpapirjaimra,melyekre van adott evben osztalek mindig megkaptam,erre csak most,elosszor.
2355 db reszvenyem van.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace