Nyitogattam párat....eurusd shortok tartva, nem is rosszak, usdjpy longok kb. 0-ás a 2db, 9531 en visszanyitottam az usdchf longomat, ez sem rossz. Kb ennyi! :)
szia!
a befizetést mindig úgy oldottam meg, hogy besétáltam a Raiffeisenbe, és Ft-ban fizettem a számlájukra.
Segítőkészek. délután 4-ig magyarul, a bobér zsófi veszi fel mindig a telefont, ha valamit nem tud, akkor kitelefonál az angoloknak, majd visszahív, vagy küld emailt.
az utolsó kérdést nem értem. amúgy elég pontos a grafikonjuk, bár néha van 1-1 le(fel)szúrás. Viszont a Bloomberg-től veszik át a jelzést kb 2 másodperces késéssel jelenik meg nálunk, és ha vitás eset van, akkor Te is meg tudod nézni a bloomberg hivatalos chartját. Persze 3 hét alatt könnyen buktam vagy 260 eurót, telefonáltam Zsófinak, hogy lehetséges-e a jóváírás mint friss ügyfélnek, és intézkedett, már este 230 eurót jóváírtak a veszteségből.
Amivel sokat szívtam, az a túl nagy kötésméret az éppen számlámon lévő pénz nagyságához. Szokni kell és gyakorolni :-)
üdv.
mily vicces volt mi? nemrég még azon aggódott az eu meg a fél világ, hogy az euro becsődöl... 1:1 meg az alatti eur/usd arányokról pusmogtak... ha bármi fejlemény volt görög vagy spanyol ügyben ütöttek rajta a egy nagyot, a piaccal együtt... most meg? megoldódott a görög és spanyol kérdés?! hát persze hogy nem... és mégis.. euro 1.4 felett... giga LOL...
igen bocsi....az lesz. Most kicsi pakkokkal szórakozom, mert nem vagyok valami magabiztos mostanság. Ki kéne ülni kicsit. A hetem +-os de nagyon rossz a nyerő bukó arányom, vagyis sok a rossz pozinyitásom. Ezért a nyerőket sem tudom kifuttatni, mert általában csúszóval védem őket....na mindegy, csak leírtam, h nem érzem a pijjacot! :)
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.