Saxo eurusd.-nál 2-es spread WS-nél ha jól láttam 3. Nem életveszély. De persze minden apró számít alapon....
Ws-nél ha jól láttam van pro változat is azt ismeri vki?
Nem lehet, h abban jobbak a chartok?
de mondom saxo jó egyébként, csak bassza a csőröm, h megszüntették a kártyás utalást. Milyen már h 2010-ben nem tudok azonnal egyik szláról áttenni a másikra pénzt...
Ja és normális ktg.-ért.
Dehogy jött össze, komoly családi gondjaim vannak, másra kell a pénz.
Most kibicekek főleg, "gazdagok a lekli szegények" alapon.
De már kacsingatok vissza, de csak forexezni fogok.
Azon könyebb és gyorsabb bukni... :))))
Wordspread-nél a grafikon gyenge, de kicsi a fedezetigénye jó a spread-je!
Porfolió, saxo egy rendszert használ ha minden igaz!?
A spreadek egyformák, a fedezetigény kevesebb a saxonál nem?
+ ezt a rendszert használja az Erste, quaestor, de itt nagy a spread!
hm....usdjpy tickre onnan fordult mint tegnap, vagyis már nem tudták lejjebb ütni.....usdchf magasabbról fordult mint tegnap, vagyis azt már a tegnapi szintre sem tudták leütni......nem tudom h ez jelent-e valamit !!!???
Most szeretnék egy szolgáltatót választani és nagy dillemmában vagyok. Portfolió Globált próbáltam az tetszett. Saxo-t ajánlották. Nano traderre demót nyitok ma. és van még a worldspread. Na most mi tévő legyek?, Tud valaki ezekről átfogó tanácsot adni.
Nano trader az eddigi legkomolyabbnak tünik.
szerintem nagyon nagy a spreadje a saxonak, bár amúgy sok infóval kiszolgálnak, vannak jobb cégek, most láttam egy reklámot, hátha valakit érdekel az ilyen:
Stabil jó meg minden, de megszüntették a kártyás utalást ami nagyon kényelmes volt nekem, ezért szemezek a WS-sel.
+ nincs benne chart. Nyomom egy ideje a saxo-t, ha nem zavar h nincs kártyautalás akkro megfelelő lehet.
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.