Igen EURUSD-t naposon alúlról a Bojleros János 20-as mozgója támasztja,fölűlről meg a 100 as mozgó szorítja lefelé;de annak többször nekiment,vagyis arra van a legkisebb ellenállás.
De tényleg lesz egy kitörés nagyon szűkűl naposon a band......
eurusd-ben a savozas mar ket es fel hete tart....ha korrelacional tartunk akkor szamomra a legeselyesebbnek az tunik h lesz vmikor egy kitores amivel a dax megcsinalja vegre a 7000-et....az egy nagyon idealis celar....ha ezt veszem alapul akkor eurusd valoban kilohet 1.35 kornyekere illetve eurhuf 285-ig....majd onnan jon a kijozanodas fazisa ami ismet medve piacot fog hozni...
eurusd ugy nez ki megindult felfele....ha most sem bir az 1.33-mal akkor megint savozas....
usdjpy-t en is neztem meg 76.5 kornyeken...de csak neztem :)
Bár eu-ba van perpill egy rövid longom 3138-ről, de ezt max. 32.-ig tartom.
A trend ugyanis down, a mostani csak egy pullback ahogy tegnap írtam, a min. teteje 3206-on van. Onnan elvileg továbbra is lefelé áll 289x-es célárral.
Ha 35xx de akár 33xx is képbe kerül amire személy szerint nem számítok - akkor beszélhetünk más scenarioról.
Abban egyetértek veled, hogy EURUSD most H4-en leért (stochi), D1-en 50% közelében. Tehát ideális esetben valahol itt fordulhat is. W1-en még töretlen emelkedő trendet mutat, tehát inkább long irányba keresném a beszállókat, ha D1 nem törik tovább.
Tudom... de egy dolog a TA és egy dolog a fegyelem.
Na, az nem megy nekem... most kezdem fegyelmezni magam 3 év után.
Az utóbbi időben 1 héten 1 pozit HA felveszek, és akkor sem dobom észvesztve, ill. enyhe - esetén szívfájdalom nélkül dobom, ha TA alapon úgy látom. Lásd. E-Star.
Aranyban is 1610-15xx-en ott voltam, de likvidáltak, most meg mennyi is? 17xx.
Na, erről van nagyba szó.
Most nem értek veled egyet,bár inkább a hirk mozgatják majd,de tegnapi le zöld indexek mellett erős volt és én shortba is vagyok:) bár 33,5 felett nem tarom majd
Naposon EURUSD max a 20-as mozgóig jön vissza ,igen komoly trendben van utána fel 1.35000-ig,EURHUF-ba múlthéten nagyon nagy kötések voltak a nagyok vásároltak be forintból az első céláram ezért 282.
Bármit is akartok ,ha a nagyok nem abba az irányba állnak akor tök mind1 mi van a világba és már T.A . alapon is érik a 282.....300-ról és 295-ről folyamatosan veszem a forintot ,még CHF -vel szemben is ,ott már 265-től elkezdtem venni bízva a duplacsúcsba ....bejött azóta tartom ,igaz azt csak certiben vettem 67ft-os áron 2000db-t ....sajnos dobtam 180-on 1000-et ,a tőbbivel megvárom a 460-as certiárat az 228-as CHFHUF kereszt és ott van egy rés is.
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.