a forint piacan minden este keszulnek h na holnap vegre elromlik egy picit a hangulat es akkor elindulhat a gyengules...es lam reggel arra ebrednek mindig...ha b....szza meg megint nem romlott el a hangulat :)
Ti is hiányoztok! Nagyon...
De most tényleg megyek, mert bőgésre görbült a szám, amire semmi szükségem, mert így is elég nyomorultul érzem magam, meg vár még a mosatlan is. :)
Szombaton délelőtt dolgozom, de délután benézek hosszabb időre, vagy vasárnap. Addig már nem valószínű.
nem irigyellek , mert a gyerek az gáz .. én is neveltem őket vagy két évig , mert hozzám akartak jönni .. volt nejem által kezdeményezett bírósági pszichológusi vizsgálatot is, ami igazolta hogy nálam jobbak a körülmények és a nyugodtabb légkör miatt /ez voltam én :o) tehát jobb ha nálam vannak .. két évig bírtam , mert én ugyan nem tudok gyereket nevelni - bárhogy is akartam /azt csináltak amit akartak .. végül a lányom nagykorú lett , a fiam meg mindig is anyás volt /se vele se nélküle szindróma/sokat vittem/viszem őket külföldre mert volt ott is dolgom elég .. szóval ezt a cuccot végigjártam én is , csak más dimenziókban mint a tiedé ..
Jelen! Megvagyok, élek. Egyedül vagyok a fiammal és dolgozom heti 5-6 napon. Reggel 4 től este 23 ig szinte folyamatosan megyek. Se időm, se kedvem nincs gépnél lenni. Reggel, este olvasok kicsit, de azt is erősen szelektálva már. Nekem most nagy kincs az idő. Prioritásokat kellett felállítanom, nem fér bele a topik és ez most jó ideig így is marad. Gyerek instabil, és fél, hogy elhagyom, volt férj gyűlöl (elcsakliztam a gyereket), szerető kirúgott. Kb. ennyi. Van elég dolgom. Rendesen szívok, hogy boldogulni tudjak egyedül. És persze tele vagyok kétségekkel, hogy jó e így ahogy van és meddig tudom ezt így csinálni. Nem nagyon tudok mostanság mosolyogni... mindegy, ez van, majd lesz jobb. :)
Jó éjt!
(de azért szejetlek benneteket :))
Ezt nagyon megtanultam, ha van fedezet akkor tartani kell a pozit míg nyerőbe nem fordul. Ebben az esetben ez belátható időn belül be fog következni - legalább is szerintem -
en is forintgyengulesben vagyok erdekelt, de kezd elfogyni a turelmem....ha lenne egy gyenge kis a korrekcio a piacokon akkor en biztos kimasznek belole :)
Látom nem vagyok egyedül aki az eur esést várja, és mellé a dodo erősödést.
Kezdem unni a pozik tartását most már mehetne 235 -re a dodo.
Ja egyébként Molnta dolgozik, ezért nem nagyon topikol. De talán néha feltűnik.
Jó kereskedést mindenkinek.
Újabb érdekes cikk az eur/usd árfolyam eséséről. Azonban amíg a piac egy olyan hírre majdnem 150 pontos emelkedést tud generálni - mint például tegnap is -, hogy kezd a finishbe érkezni a Görögországgal történő megegyezés, ott vagy komoly bajok vannak, vagy óriási meglepetés készül. Személy szerint várom már az euró esését, mert láthatóan túlságosan pozitívak a tavaly év végéhez képest a piacok, konkrétan a nagy semmire, mert nem sok minden változott, vagy javult volna. Na mind1. Üdv a forex világában. :)
nem akarom reklámozni , de nekem nagyon bejön ez az alfa trader , kiváló a felülete és barom jól lehet a pozikat a charton irányitgatni / marketscop 2.0 használ /, és barom kicsik a költségek is .. aranyolni kiváló benne gyors és nincs lacafasza /re-quote.. stb/ sem
kár viszont hogy nincs benne usa részvény ,cfd
ráadásul kimegy a megbízás azonnal ,tehát nem dealing deskelnek a fiuggg ..
még nem találtam meg a szerződését hogy hogyan néz ki , igaz nem is nagyon kerestem ..
lehet hogy rámolok ide is egy limit zsét majd ha hosszabb időre is bejön , csak az a baj hogy már 3 platformon vagyok benne azt meg kezelni kell .
Igen ez logikus. Én is erre várok, jelenleg pozi nélkül. Elvileg 1,33 érintése után akár eshetne is. De ennek ma meg kellene történnie, ha tényleg ez a szitu.
Igyekszem nem poziból beszélni. Azt gondolom, h sokan szállnak/szálltak be longra 32xx-nél, stoppok 31 környékén, ráadásul görögök még mindig agonizálnak, usa javul, tehát az irány adott. Volna.
Akkor mihamarabb el kellene kezdeni esnie.
Viszont ha itt fent megmarad, netán ma is az előző csúcsok (1,323x) felett zár, akkor elő kell venni a long forgatókönyveket. Akár 1,34 - 1,35 környékéig is felszaladhat, mielőőtt érdemi korrekciót láthatnánk naposon.
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.