az éjszakai réssel nyitás után nem véletlenül nem ültem longba. Jól tudtam, hogy csak idő kérdése a rés betöltése.
Én is beszoktam az EURUSD miért ne tenné :)
H4-en még korrigál... majd holnap esetleg esélyes, de D1 miatt még további korrekciót "érzek".
Kíváncsi lennék szarvas tudományos (értsd Elliott féle) megközelítésére is.
Hukkk... de jó ez a Merlot. :)
(hogy miért pont Hétfőn szopogatom be mikor ott volt a hétvége...)
Ebben igazad van! Én sem értem mire fel izmozik a forint. Nekem is van egy csomó usd és eur longom. Mjad csak beérik egyszer, vagy 170-nél és 230-nál ráhigítok ! :-)))))))
srácok!
Most Én látom rosszul vagy az ország tényleg a tönk szélén van?
ennyi szar hír az országban nem volt még
és ennyire drasztikus
és a forint csak erősödik
tiszta vicc :)
Miért nem vagyok meglepődve azon, hogy mégsem kerek a pogácsa a görög "megegyezés" környékén?!? Na mindegy, legalább korrigál az eur/usd, meg persze az indexek is. De ezt a cirkuszt amit ezek művelnek...
Törölt felhasználó2012. 02. 09. 21:22
Előzmény:
törölt hozzászólás
meglatjuk....kene hozza dollar erosodes vagy a viktor szoljon vmi rosszat :P
atneztem a dax-ot ismet....ugy nez ki h be kell adni komolyabban a kovetkezo napokban....ha hnap erre nem is kerul sor, de a jovo heten minden bizonnyal....mivel az osszes kitores amit inditanak uj csucsra az mind behal....tehat ez igy nem fog menni....ma sem volt sikeres....sajnos usa mindig visszahuzza oket 16-17 ora korul, igy nem tudnak normalisan korrigalni.....ekkora korrekcio viszont nem eleg....kevesen allnak be vetelre....
6700 ala le kene jonni, de inkabb 6600 kornyekere...szval vhol ott fogok longgal probalkozni 7000-es celarral....
Majd amikor senki nem várja, akkor fog beszakadni minden.
Én a forint gyengülésében lennék érdekelt, de ez is csak erősödik, de hogy mire???
Mindegy, az én meggyőződésem az hogy dollár erősödésnek kell jönnie.
A görög mentőcsomag meg hab a tortán, mert nem old meg semmit, de a piac örül neki!
Majd meglátjuk, remélem bírom még cérnával, de ha zárok akkor én is elmegyek egyet pihenni az biztos, mint R2D3 írta lentebb.
nem szoktam varni semmit....ha jelet ad bekotom...egyelore longos..de nagyon nyogvenyelosen....nincs tul nagy ero benne...indexek nelkul nem fog beesni a juro...ahogy a forint sem.....
indexek tartjak magukat....dax-nak 7k elerheto.....talan mar megcsinaljak....
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.