sztem nem emel kamatot , mert az utsó gyj ráadásul az export némi csökkenését mutatta /az emeléssel továbbiakban még jobban nehezítené az exp.bev-ket/ .., és ahogy látom nem is igen mozdulnak rá .
Aszondják, h nem....de ma, ha a svájci jegybank kamatot emel, és a chf erősödni kezd a hírre (mert mi mást tenne (?)) akkor lesz itt káosz, főleg ha usdx fordul (most úgy tűnik) és a dollár is erősödni kezd......ebből következően EUR/bármi short a jó speki, mert eur mindegyik cross vesztese???? Jesszusom!!! :)
ps. közben jpy-t is elbizonytalanította az intervenció, mivel nem tudni mi a terve a BoJ-nak, vannak-e szintek ahol újra interveniál, vagy csak ennyi volt.
Ráadásul USA-nak nem hiszem h tetszik ez az intervenció, így lehet egy kisebb "valutacsatára" számítani a két ország közt!
pár napja megfordítottam ezt azt és így úgy , tegnap volt az utsó pozi amit felraktam , most már semmit sem ... legfeljebb csak korrigálok ha nagyon kell .
most nézek bambán ezekre a szarul menő cuccokra és hülyéskedek , beszólok ennek annak a topicokon :)
nem nyúlok hozzájuk min. és legalább 1 -2 hóig vagy/illetve ameddig csak lehet ..
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.