Kellene a szaktanácsod, de sok időt ne végy el az életedből (ha gondold, a spekidre vok kiváncsi) ...eurusd szerinted?... long trend kezdődik vagy csak egy álkitörés.
A gáz, h funda alapja nincs, amolyan TA korrekciónak ítélem meg, de lehet h rosszul! Nincs giga pozim benne, de nem ketyegtetném a buktát, ha már oly szép a számlám.
Én a "tartom" mellett lennék még rövidre ( nálam 2-10 nap) is! :)
Kellene a szaktanácsod, de sok időt ne végy el az életedből (ha gondold, a spekidre vok kiváncsi) ...eurusd szerinted?... long trend kezdődik vagy csak egy álkitörés.
A gáz, h funda alapja nincs, amolyan TA korrekciónak ítélem meg, de lehet h rosszul! Nincs giga pozim benne, de nem ketyegtetném a buktát, ha már oly szép a számlám.
Én a "tartom" mellett lennék még rövidre ( nálam 2-10 nap) is! :)
Nyitottam egyet én is! :) 0.9063....együtt izgulhatunk (?)
Ha van lejjebbről is pláne stoppot tennék és húznám lefelé (vagy követő). Én ezt fogom tenni....majd beírom ha leszek és megvitatjuk! :)
Az....beragadtam pár shortba (snp, audusd,eurusd) de még tartom stoppokkal. Nem csinálok semmit én sem egyelőre. Chf, eur extrém mozgásokat produkált a napokban.
H4-et (is) figyelem ahogy Tőled ellestem....várjunk! :)
ez csak ujjgyakorlat volt ., kósa féle gap volt a finomfalat 291-285 longra
hetesen egy sáv kezd kialakulni 277-287 főbb szintekkel, akinek van türelme és kedve az elszórakozhat vele
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.