Nem is olvasok senkit (elemzésközpontot szeretem, ha a Nagy Attila írja)....kicsi fórum stockon meg itt...ennyi.
Itt csak a 1012 és ez a topik OK, az Otp topik tele van hugyagyú, fejlődésképtelen idiótákkal...néha benézek, beleugatok, de kivenni onnan valami okosságot lehetetlen! :)
ez annak lehet érdekes aki a rv piacon van ... pl. az usdjpy-t ez abszolut messziről befolyásolja :)
hírekre, kommentárokra nagyon vigyázni kell , abszolut befolyásoló cucc , és seperc alatt már nem is önmagad vagy , hanem a komentátor joe smith - aki által elkezded nézni a saját chartjaidat az ő szemével :))
az érdekes cucc lenne ha a chf is , mivel akkor ki mondja meg hogy melyik az aznapokra a menekülő deviza , ha sem a jen sem a chf és még az usd sem annyira ? ( a gold az égig szaladhat , ha így lesz és akkor tuti káosz 2 - 4 napig )
igaz viszont , hogy ki simulna ez egy pár nap alatt a cucc és visszaállna a régi rend .(mert vissza kellene neki !) .
ez így nehéz ügy... közülünk , ennyi traderből tuti hogy nincs annyi aki ennél a cégnél van, és egy átfogó komoly véleményt tudna adni neked..
van valahol a weben egy olyan site , ahol a cégeket részletesen taglalják , és onnan meríthetsz abból , hogy pl. milyen besorolású platform ez . Ott egyébként választhatsz is céget magadnak a megbízhatóságuk szerint. (én már elfelejtettem a webcímet - google kereső meg ilyesmi ) .
Azt gondolom , hogy minél több szla, minél többen vannak egy cégnél , minél kevesebb a fluktuáció , annál biztosabb lehetsz a megbízhatóságukban .
Sok szempont alapján kell nézni és megítélni az viszont tuti .
a mc clellan oszcill. is fordult a nasdaqon , a baltic dry nálam egy kicsit kuka , de az mintha visszafordulni látszana egy alacsonyabb szintről , a commodities-k , energiák is többnyire negatívak ...
minden ok megvan a szarra a rv piacon , ez meg régebben dodo erősödést jelentett , most még erre se lehet mérget inni rá... /vagy mi a francot /
Aszondják, h nem....de holnap, ha a svájci jegybank kamatot emel, és a chf erősödni kezd a hírre (mert mi mást tenne (?)) akkor lesz itt káosz, főleg ha usdx fordul (most úgy tűnik) és a dollár is erősödni kezd......ebből következően EUR/bármi short a jó speki, mert eur mindegyik cross vesztese???? Jesszusom!!! :)
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.