"A korábbi célár tartomány egyenlőre még él szerintem (d1, w1). Hullámos alapon harmadik hullám érhetett véget (ld. forgalom), negyedik korrigálhat 6650 (24%) - 6790 (38%) közé valahová, onnan az utolsó hullámmal duplaalj vagy 6300 környéke egy lehetséges folytatás. Innen párnapos korrektív szerkezetű erősebb felpatt jöhet (teljes esésre vetített 50-62% esetleg 76%) egy még nagyobb le előtt. Ha mégis csak korrekció volt, akkor 6300 környéke lehet ennek a vége is, akkor viszont onnan impulzív szerkezettel száguldás föl (ez majd akkor kiderül). "
Vadász, csak hogy újraértelmezzem a mondandód, mert picit nem volt tiszta.. 1.)akkor most max 6790-ig még fel, de már most érdemes shortba állni, ami lehozza 6300 felé,
2.) onnan megint megy felfelé, de már magasabb csúcsokra, mint ahonnan most fordul.. (Ez nem volt tiszta.. majd onnan megint le, és utána dől el, hogy tovább megy le, vagy ralli felfelé?!
Gondolom arányosan ez usara is igaz.. ha jól értelmeztem, akkor elég egy igen.. :)) Közben daxon h1-n bearish slingshot formálódik..
Vadász, csak hogy újraértelmezzem a mondandód, mert picit nem volt tiszta.. 1.)akkor most max 6790-ig még fel, de már most érdemes shortba állni, ami lehozza 6300 felé,
2.) onnan megint megy felfelé, de már magasabb csúcsokra, mint ahonnan most fordul.. (Ez nem volt tiszta.. majd onnan megint le, és utána dől el, hogy tovább megy le, vagy ralli felfelé?!
Gondolom arányosan ez usara is igaz.. ha jól értelmeztem, akkor elég egy igen.. :)) Közben daxon h1-n bearish slingshot formálódik..
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.