Én a mai napból szerintem kimaradok...Nem szeretem a bolondok házát... Meg az elmúlt 2 hét elég jól sikerült. 23 piziból 19 nyerő, egy egy 0-ás és 3 minuszos, úgyhogy ma szerintem csak figyelek
hát rizikós, de köszi, végül is nem rizikósabb, mint amit csináltam kézzel...
még1* bocsi mindenkitől, de nem igaz, hogy rákészültem direkt a mozgásokra, mégis csak 1-et tudtam elkapni, szvsz azt is "véletlenül".
Már akkor gyanús volt a mozgás, amikor "valahogy" nem úgy csinált, mint tegnap.
...de szvsz biztos felhúzzák megint, akárhogy erölködünk, hát nem hiába bull van... :)
Talán menni fog ez:
EUR/USD short 1,3947 és 1,3960-ról
USD/CHF long 0,9298-ról
Kicsit későn eszméltem szokás szerint, de talán elindulunk végre egy $ erősödéssel
Eur/usd ben M15-ön egy gyönyörű hullócsillag....Lehet jön az 1,39 visszateszt....Hullámok alapján 2 M5-ös korrekciós hullám benne van lefelé rövidre...
3 pont az semmi, ne csodálkozz ha nem jött össze. Nem a mt hibája. Ezt úgy tudod megfogni hogy előre megtippeled hogy milyen tartományban ráncigáják meg. A teteje közelébe beteszel egy sell limitet, az alja közelébe egy buy limitet. Célárat ha akarsz megadsz ha akarsz nem, ha megadsz akkor a tartomány közepét, vagy a kitörés előtti árat add meg. Megnyugvás után általában onnan megy tovább a kereskedés ahonnan indult a rángatás. Általában, hangsúlyozottan. Ha ez így összejön akkor az egész tartományt megnyerted.
Törölt felhasználó2011. 03. 04. 14:52
Jujjjj,megégettem a mancsom,fujjj.Leszaladtunk a csökkenő háromszögből buktam 390 dolcsit tegnap meg nyertem 415.Most új pozi,short és cél ár 0,97750 ha addig nem csokkentem.Ami 500 dolcsi pluszt jelent.Meglátjuk.De kurva nagy a forgalom.
Mindenkinek kellemes kereskedés,megtanultam.Stop nélkül nem menj pisilni sem.
Az elmúlt napok elég szopatósak...Lehet jobb ha ilyenkor megvárja az ember amíg kialakul egy normális trend szerű mozgás. Amúgy meg lehet ezeket a mozgásokat jól fogni, skalpolással... Csak elég rizikós.
Hát nem igaz, mi az istennel lehet ezeket a gyors mozgásokat megfogni.
Experttel, vagy mi?
Az mt4 hiába adtam neki 3 pont eltérést, visdzadobálta 2*3* is. Megőrülök, nem való ez nekem...
abba kell hagynom egy időre, mert így a tuti nyerőből is tuti bukó lesz.
Hagy peregjen a piac amerre akar,, majd ránézek 1 hét múlva.
Nem bírom én ezt idegekkel. Kimegyek, pisi, ivászat, akármi, csak ne nézzem, és ne lépjek poziba.
stopot nem merek rakni, mert úgyis kiütik a k@csögök.
Ezt a vitát úgy lehetne eldönteni,ha egy tehnicista és egy laikus beírná előre egy megadott időtávra (15 perc,1 óra,egy hét) a tippjét. Két emberről tudom elmondani hogy jobb volt az 50%-nál,az egyik Dlph a másik Szemesi (Bubu mi van vele?) . A technikai elemzés mindenhatósága felvet egy filozófiai kérdést:a világpolitika hat a tőzsdére,vagy a tőzsde a világpolitikára? Ha a technika esést jósol akkor kell történjen valami (Görögország,Egyiptom,Líbia) ami majd leviszi az árfolyamot? Egy kamat emelésre tett szándéknyilatkozatot , pont akkor, hogy lát elöre a technika?
1000$ beragadva nekem belépő egy csendes elmegyógyintézetbe. Én még keresem stratégiámat. Eddig lehet mákom volt kb. 20 poziból ahol beragadtam és nem volt stoppom ott mindből kijöttem +ban kivéve talán tegnap a GBP/EUR ahol ugyan -40$-ból feljöttem de csak -7$-ig ott zártam aztán be is esett újra. Amúgy eltaláltad, ha tippeltél 100$-ral kezdtem múlthéten a cél az 1000$ mondjuk nyár elejére.
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.