USD/CHF-et nézted? Szerintem közel lehet a fordulóhoz. Vettem 0,9212-ön, sajnos hamar kidobtam, kis nyerőben. Most újra próbálkozok egy lanyha longgal, holnap beérhet még. SL a történelmi mélypont.
61-ről van :), én 14-re tettem merészen, de szvsz nem fog lemenni addig, csak ábránd, ráadásul m15-ön megint megfordult, tehát 70-enki fog ütni az sl :(
ricsi 02.07től csökken,aznapi záró 42350.tíz éves charton vagyis 2000 től nézem akkor a leejtőn v.unk.köszönöm válaszod,téged szoktalak itt keresgélni,olvasgatni,elmentettem egy két képedet amit felraktál,oti,bux,nem nagyon szoktam értekezni itt senkivel,de nagyon sok ember irását elolvasom amit érdekesnek találok,magamba gondolkozok,olvasgatok,nem nagyon kezdeményezek,vitatok meg részvénydolgokat mert egy párbeszéd is befolyásolhatja a kereskedésemet,igy saját magam döntök.ha a jövőben ráérsz Richterrel kapcsolatban ránéznél egy kicsit?köszi válaszod!!
Ez csak addig lesz így, amíg mindenáron saját szisztémát akarsz írni. Valójában nem kellene (nekem sem, ebből is látszik, hogy én sem vagyok még igazi fx trader, úton vagyok és még messze nem érkeztem meg).
Mivel napközben egyébként sem tudok a héten figyelni, amikor tudok, olvasgatok, nézelődök pl. olyan helyeken, ahol 2-3 vagy még több éve egy-egy trader és a szisztémája köré szerveződik a fórum. Élőben tradelnek nap mint nap, mindenki ugyanazzal a pofonegyszerű, letisztult szisztémával, csúcsvadászat nélkül, profitorientáltan, biztonságosan. És a mai napig aktív maga a trader is. Nagyon sokat lehet belőle tanulni, a helyes irányba terel.
No bekukk, látom zajlik az élet, EU meg szétszívat mindenkit, ezzel a hét röviden össze is foglalva.
Önmagában az fx5 "kukába való", anyira pontatlan és még programhiba is van benne. Valamilyen trendet jelző akármivel kombinálva viszont a fals jelzések 70-80%-t ki tudod szűrni, nálam ez a Fisher-Yurik algoritmus -> a fontos pontokon átírtam az fx5-öt és így már elég korrekt eredményt ad.
ha a dodo genya , akkor hajrá juró -gbp -jpy és az összes többi
na nem má ..
ha erős lenne ,akkor úgy lemegy pl a korrinál vagy a kitörésnél hogy időd sincs kiszállni belőle, illetve sokkal hektikusabb is lennének az usd-s cuccok
5 msp alatt 5 centit is esett /régebben ..
úgyhogy ha ellene játszol mostanában , akkor nyugdíjba mész és még akkor sem esett le 10 pipet .
csak már hozzászoktál ehhez a kényelmes tempóhoz tőle és így nem látod már hogy mi is lenne az ereje teljében ..
EUR/USD-ben a reggeli 1,3745-ről indult emelkedés nekem most egy eliott ciklusnak tűnik aminek most csinálja a 4.hullámát. Az első hullám utáni korrekció pont 38,2 fibóig jött vissza, eddig szabályos..Ha bejön akkor 5.hullám kb pont az 1,3920-30 as rövid céláramig hozhatja föl. Lehet pont a 8-as hírre időzítik ezt ? Na kíváncsi leszek... Mindenesetre ha 5 hullám lesz, akkor onnan ráadok szerintem egy shortot....
Nem akarok összegeket, meg pozi méreteket a fórumba irogatni. Több milliós kockázati tőkével szeretnék kereskedni - ha nagy leszek :) -, trade-enként 1%-os kockázattal, de ahogy Te is írod, nem vagyok kész teljesen a kereskedésre, még sokat kell tanulnom, és gyakorolnom. Élesben kereskedek, mert nem hiszek a demózásban. Ami nem fáj, abból nem sokat tanulok. Viszont csak a tőke 0,1%-os kockáztatásával vágtam neki a forex-nek, és ha a hónap végén pozitív a hozam, akkor emelek 0,1%-onként majd rajta, ha negatív, akkor csökkentem. Most 0,2-nél tartok. Legyen elég ennyi. :)
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.