...és látod, itt igazolta a mondásomat a piac: "mindig arra megy, ami a legtöbbeknek fáj."
most szeretném, ha a kisebbséghez tartoznék, no nem bőszín alapján, hanem pozíció alapján.
M5 most ért ki túladottból, M15 már fordult, még túladottban.
hullámzás lesz, de remélhetőleg már magasabb aljjal.
az alacsonyabb alj eladási jel, nem szv?
Én halálosan nyugodt vagyok, mert van hitem némi hullámos támogatással.
De akkor mondom konkrétabban, miért nem érdemes izgulni jelenleg: ha kiderül, hogy bizony már kész a pink (B) (ld. korábbi hsz. ma) és az eddigi esés a nagyobb esés 1. hulláma, akkor minimum 1.3519-1.3529 körülig vissza fogunk korrigálni -> valószínűleg mindenki nyerőben zárna közülünk.
Közben csak halkan jegyzem meg, hogy a hullámunk nem a kép szerinti lett végül, ez a szép a forexben (és ennek megfelelően lejjebb is mentünk).
Ettől még az elképzelés jó, kis hibával. Nagy hiba akkor lenne, ha 1.34756 alá mennénk. Akkor sincs pánik, csak akkor ez már nem az emelkedésről szól (= már elkészült a pink (B)), fel korrekcióban zárni kell kis nyerővel vagy kis bukóval).
Valaki magyarázza már el mi a különbség a divergencia és a slingshot között. Neten már néztem de nem jöttem rá. Valami biztos elkerülte a figyelmemet. Köszi! :)
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.