de, jó, hogy írtál, én most olyan 1,3505 körülre (23,6%) várom a végét.
Persze megint korán zártam a shortot (hrrr...).
Megint igazad volt, türelmetlen vagyok, szeretnék már 500€ nyerőnél járni :), ezért persze büntet a piac.
hát ha merkel interveniálni akar ...akkor elhiszem hogy rövid távon némely euró mennyiséggel koketálhat a piacnak az irányán .
de ezt megpróbálták nemrég a japánok és a svejciak is .. de nagyon hamar kivérzett az igyekezett és egy rahedli veszteséggel járt.
a piac arra megy amerre akar .
vajon tudna e téged befolyásolni merkel vagy bárki , hogy eladj vagy vegyél ezt azt ? - és most gondolkodj ezzel nagyban is - nagy befektetők , alapok , hedge fundokról nem is beszélve ..
Virágszálam, ha látogatókat (és esetleg elemzéseket is) szeretnél, először talán nyitni kellene a világ felé, nem bezárkózni (= csak regisztrált fórumozók olvashatják a professzionális diskurzust).
Nézz szét a világban, azt is az "open minded" emberek viszik előre.
Frissítés: a kék b hullámvég épül, az 1.352-es tartományban véget érhet, utána "szárnyalunk" fel a kék c hullámmal (elvileg már ez lesz az utolsó 5 hullámból álló impulzív fel hullám, amely nek a vége majd lassan kijelöli a pink (B)-t).
Köszönöm, csak arra gondoltam, hogy egyrészt említetted, hogy nagyobb timeframeken való kereskedésben vagy érintett (hátha hasznát veszed), másrészt valóban rímel a nagyobb időtávú hullámkép azzal, amit mondtál.
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.