ötlet: Bearish (direct drop). An immediate drop is expected on the market.
Részletek: The market is downside oriented today. We advise to play this bearish strategy as long as the market does not go above 1.2486, as we anticipate a direct drop to 1.2351. Sell close to 1.2456 to play a drop to 1.2351. The invalidation level of this trade idea is at 1.2486.
Törölt felhasználó2010. 06. 20. 20:57
Előzmény:
törölt hozzászólás
Csak szólok, h wurusd 1,248 körül forog most. Hmmm. Down trend felett.
Ezt inkább hagyjuk. Most próbálok kicsit higgadtabban keredkedni, inkább a kis nyerők felé hajlok nem gondolok a vaskos lóvékra. Sok idő lesz - sajnos - jire visszahozom az elképzelt hajó árát. Tavaly nagyon fájt, most már inkább egy tapasztaltnak fogom fel, meg próbálom úgy felfogni, mint ami a klasszikus: Aki nem bukik el mindenét neki is igazi tőzsdés. Na ez nekem megvolt, köszi, akkor mostmár jöhet a nyerő.
azért ez érdekes. kb. 20 perce mondtam az asszonynak, hogy a héten azért nem tőzsdéztem a bét-en, hogy nehogy hibát kövessek el (lásd. short), mert olyan minden felfele szeretne menni érzésem van, csak direkt csapogatják le azok akiknek ez az érdeke.
eurusd is egész héten felfelé ment, vagy oldalazott.
persze lehet, hogy az emelkedés/esés korrekciójának a korrekciójának a korrekciójánál tartunk csak :)
már a fene se tudja, hogy az emelkedést, vagy az esést korrigáljuk, vagy minek a mijét :)
:)
függőség, igyál még egyet és fogd rá a nyuszira!
Én is megnyitom a számlámat. Én a fxpro és admiral között választok. Mindkettő bejegyzett, mt4 hiánya miatt nekem a saxo nem jó. Admiral-nak van itthon is irodája + otp számlája.
Vitorlásra való alakul?
Jól tetted, hétfőtől ráizzítunk. Most ugyan full pozi nélkül de már jönnek elő az elvonási tünteteim, úgymint:
- heveny idegeskedés
- gyomorgörcs
- szétmálló álmok, az ellenkező irányba indulás esetén.
On: felfelé várom a jövő hetet, igazából mincs egy normális armageddon hír se.
Sajnos a short-om jött be (hati long-om számára rossz hír), igaz profit target miatt zártam, de azért érdekes ez is.
1064 volt a target, "átesett" rajta, csúszóval jobb lett volna.
Hát van mit tanulni, úgy látom.
Igaz, most nyitottam egy long-ot.
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.