Egyébként lényegileg igen, csak tudd mit akarsz.
Eurusd sés a többi e fog örökke lefelé menni, alapból sztem már mostanság is lehet kezdeni nézni hol az alja, és ha azt nézem h idén volt már 1,6x is, akkor az finom.
Bár sanszosan most nem fog már visszamenni ilyen gyorsan... :(
Pölö, hétfőn majdnem biztos vagyok benne, h eur visszerősödik - már csak technikai alapon nézve is - a korábbi 1,214x-es aljhoz. Ez nem sok, de kellő áttéttel majdnem biztos pénz. Majdnem.
A gond ott van hogy nem egy hanem száz milla kell hozzá kb )
Törölt felhasználó2010. 06. 05. 17:34
Ha jól tudom (ezt említgetik) a devizapiacon van 100X -es tőkeáttét.
Tulajdonképpen pl. az USD/HUF, vagy a CHF/HUF esetleg JPY/HUF , EUR/HUF vonatkozásábanévente, kétévente meg lehet játszani ezt, mert van benne , és gyanítom méginkább LESZ benne évente egy 20-25%-os vagy nagyobb elmozdulás.
Teszemazt egy mezei pór kisbüfi gagyi 1 millió forintjával beszállt volna az USD-ben 190 körül, most kipakolna 240 körül az barátok közt is 25% nyerő, ámde 100X áttéttel 2500% azaz a vége 25 millió nyerő, és a buli néhány hét, hónap alatt lemyeg, utána kávézhat havajon nem?
reális ez, mármint lehet így hosszútávra áttétezni?
Én 300-ra szoktam tenni. Az ember azt hinné hogy elég meg minden és simán kihúzzák. Ez csak akkor azavaró ha még nem ment annyit hogy így is nyerőben zárjam. Ha már többet ment irányba, mint amennyi a követő stop akkor max. semleges lesz. De semmiképp nem bukó.
szeretik kiszedegetni... igen, ezt én is tapasztaltam. 4 trade-ból 3-ban jó irányba álltam, és kettőnél egy m5-ös gyertyával szedtek ki, holott a 3-ik esetben már 400-as csúszóstop volt.
Aztán persze elindult le, a másik esetben fel. :)
Te hol vagy NBM kolléga?
Azt mondják nem náluk van a hiba, hanem a kártyás cégnél (Visa/Mastercard).
De ez rajtam nem segít, a lényegen nem változtat.
Mind1, írtam a panaszkezelésre meglátjuk mi lesz.
viszont a MIG Banknál is találtam Fxpro klienst. elkezdem megint hvg.-n tanulmányozni megint. Az is komoly cég.
Leszedtem a 4-es bétát.
Srácok, a saxos platformmal nincs gond már megszoktam, de ez a pöcsölés, h nem tudok rá zsét tenni, ez basz fel agyilag.
Ezt meg előre nem láthattam a demoban.
nonszensz.
Ezek a többnyire MT4 marketmakeres cégekkel nincs semmi gond "békeidőben" napközben.Ám ha hír van vagy nagy tépés akkor a spread kitágul és a megbízásod is "vacakolni"fog és stoppokat is szeretik kiszedni egy-egy fash gyertyával.(ritka de van rá sok precedens)
Egyszóval ha elkapod a trendet akkor a pozi tartható sokáig, de dt-re csak nyugis lötyögésnél (sáv) érdemes trédelni ezeknél, akcióban halál
ok, értem és köszönöm
Nehéz a választás, nem tudja előre az ember, melyik mennyire megbízható. Egyik észt, másik talán Ciprus. Picit lutri, de fxpro nagyobb név az biztos..
Közben 1,2 alatt gyorsul az élet
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.