Ebbe ne menjünk bele, de az autó szerintem kevesebb lett mint 2 éve. Látszik hogy sokan lettetek a kocsit 10%kb. Ilyen benzinar, parkolási díjak mellett nem csoda. De a karókat speciel én is feldugnam annak aki kitalalta! , a bicikli savrol meg inkább nem mondok semmit. Megoldás. Nem megyek a belvárosba, és nem utazok BKV n. Mert nem szeretem a hajléktalanokat, és ott nem tudok hova arrébb menni tőlük. Ergo a Pestre már nem megyek át csak kocsival, és rohanok vissza amint tudok.
Nyíregyháza egy putri volt 14 éve, és most jobb, élhetőbb mint Pest. En már csak zombilandnek hívom, levegőbe boxolnak, lehajtott fejjel állnak a villamosmegalloban, nincsenek maguknal. Na ez a baj. Döbbenet. A másik joga addig terjedhet míg nem sérti az én jogaimat!! Off. A téma. Bocsi.
Nyíregyháza egy putri volt 14 éve, és most jobb, élhetőbb mint Pest. En már csak zombilandnek hívom, levegőbe boxolnak, lehajtott fejjel állnak a villamosmegalloban, nincsenek maguknal. Na ez a baj. Döbbenet. A másik joga addig terjedhet míg nem sérti az én jogaimat!! Off. A téma. Bocsi.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.